Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не се овие Курва Суд, туку некоја секција од АИМЦ или нешто слично. Како и да е, особено за делот со Милан Футуро се сосема во право. Катастрофален проект засега.

Не се овие Курва Суд, туку некоја секција од АИМЦ или нешто слично. Како и да е, особено за делот со Милан Футуро се сосема во право. Катастрофален проект засега.
Meanwhile.....

Море и Златан,Бонера и тој Кировски се на клоци.

Цела сезона опишана у една слика
9a235712b6aa19b959067952f2bf6531.jpg

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
4 слики се ова :cautious:

So Dinamo (mozebi najvaznata utakmica do ovoj del od sezonata) ja sitnaa Gabia i Musa, so Fejnord prvata ja sitna Manjan, so Fejnord vtorata ja sitna Theo, so Torino ja sitnaa Thiaw/Manjan... Se ova vo nepoln mesec ni se sluci.

Aj sto ne im se igra na igracive - ne im se igra, od avion se gleda toa, ama pa i teska zbirstia na budali i nisko inteligentni igraci stanavme. Jas osven celosen remont i menjanje na uprava, trener i site igraci so isklucok na Voker, Rejnders, Pulisic i Gimenez, stvarno ne gledam drugo resenie i izlez od situacijava vo koja se naogjame. Sekoe drugo resenie koe bi bilo vo nasoka na sitni promeni, bi bilo samo edno obicno mackanje na oci na kratok vremenski period i pikanje na problemite pod tepih.

Кјаер и Ромањоли беа спори али не праеа вакви грешки како овие....

Кеси и Чаноглу беа далеку пред Муса, Чик...

Салемакерс ќе испадне Марадона за Чуквезе, Диаз е Меси за Фелкис.

Гименез ми се свиѓа ама Жиру и Ибра беа категорија над него.

Пиоли исто беше од овој аспект подобар избор од Фонсека и Консеисао, него го тргнаа демек за подобро ама у старт ја усраа.

У последните две години после Малдини имаме само 2 добри трансфери, Рејндерс и Пулишич, се друго е гомно.

Али Леао е крив :icon_lol:

Kolku se teski samo ovie porazi kako vcera , i kolku e tapa Seria A ova sezona .
So neresno mecu Inter i Napoli , Juve so pobeda moze sa bide 6 boda zaustavanje pred liderot na tabelata , a Milan so pobeda protiv Torino i Bologna ke bese -2 boda zad Juve .
Ova e koga nemas igraci sto sakat da pobedat

Фала курцу Бонера го откачиле од Футуро на негово место Оддо а Тасоти како негов помошник.
Тасоти ќе биде на стенд бај ако треба да го убацат во првиот тим доколку се разделат со Консеисао.

• Хаха
Reactions: Mud
Saelemaekers deneska se izramni so Leao po brojot na postignati golovi vo seria A (dvajcata imaat po 5),a popularniot Sale ima odigrano 10 utakmici pomalku poradi povreda..
Ama ne,Leao bil edno od najdobrite krila tuka nekade ramo do ramo so Vinicius..

Pari ke ima i za na leto i da ne igrat CHL , ne treba da se rasipa kosturot na timot , moze eden da se prodava za inekcija ili pa za mir vo kucata , Theo e najblisko za prodavanje izgleda
Parite ke dobivat od CDK 23 mil , Salamakers 15mil , Pobega 10 mil , Adli 10 mil.
Samo treba dobar trener eden iskusen sportski direktor , i da se izgbrka crnata ovca ako ima takov vo timot

Каков кретен е овој Феликс, каква топка доби од Леао и овој застана да бара фаул.....:гомце:
Автоматски споено мислење:

Муса исто IQ у минус кога треба да шутира подава кога треба да подаде шутира.....
Автоматски споено мислење:

Сеа да погодам Леао пак нечини пошо на Болоња им дал гол :icon_lol:

Последно уредено:
Ваууу Леао им дал гол на Болоња,6-ти гол на 24 утакмици во Серија А.
Дајте му златна топка,златна копачка,оскар и греми тој е најдобриот играч во целиот свет.

• Хаха
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom