Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ги газиме бе, ги газиме!

планирам и да ја уплатам, ако има стварно толку голем коефициент :)

и не ми е јасно, аквалани изгледа ќе одел на позајмица во фиорентина...зошто милан не го земе на позајмица? :eek:
и таман зимото да го земе гансо

Баерн имаа поинтезивни подготовки и повеќе натпревари изиграа, па затоа се такви односите. Башка и на домашен терен играат.

можна формации :

Milan (4-3-1-2): C Abbiati, I. Abate, A. Nesta, D. Bonera, T. Taiwo, G. Gattuso, M. Van Bommel, U. Emanuelson, KP Boateng, Z. Ibrahimovic, A. Cassano.

Bayern Monaco (4-2-3-1): M Neuer, Rafinha, D. Van Buyten, H. Badstuber, P. Lahm, B. Schweinsteiger, A. Tymoshchuk, A. Robben, T. Müller, D. Alaba, M. Gomez.

Не игра денес Боатенг, за жал, уште бил кондиционо неспремен. За ваша среќа Ван Бујтен ќе го замени. :( Инаку, нема да биде таков составот, како шо некој го постирал горе. Ме интересираше дали негде у МК ќе се пренесува, или тешко?

Дека у МКД брат, они едвај пренесуваат и овие што ни се Италијанско и Шпанско а не па друго... На ZDF имаш ако ја фаќаш...

Имате на спортклуб кој фаќа сега ја даваат и Барса директно.

Тие што го следат натпреварот Барса-Интернационал пред неколку минути можеа да видат неколку мина од нашиве :D а помеѓу нив беа Јепес и Пато,така да се надевам во одбрана ќе биди Јепес наместо црепот :)

hahahahahah pa slikite kaj sto e alegri od odmor,toj sto gi postavi pisa deka ovaa kerka mu bila :)))

Па не е истата бе друже, на тие слики беше со ќерка му оваа е сосема друга..

Може некој да даде линк од стрим, за тие што немаме Спортплус :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom