Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
U pravo si, posebno Jovic mene mi se svigja!!!

Зборам за оние што се платени, а не решенија во последна секунда, откако ја направија глупоста со Тареми. Е тоа е грешка...

А и од тоа што се фати за Јовиќ, јасно е дека преодниот рок бил добар.

Зборам за оние што се платени, а не решенија во последна секунда, откако ја направија глупоста со Тареми. Е тоа е грешка...

А и од тоа што се фати за Јовиќ, јасно е дека преодниот рок бил добар.

Nemoze da e dobar preodniot rok a prv spic da ti e Giroud i eden od glavnite igraci Krunic.

Ali teraj si cim mislis taka taka neka e, rezultatite drugo kazuvaat, prolistaj i vidi poslednive 4 godini deka rezultatski ni e najslaba sezona.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Но, одговорноста не е само на Пиоли, голема е и кај тој што го оставија.

Уште кога го оставија, очекував да засере повторно.

Имаа еден куп тренери, сега не знаат како да се извадат од гомната, самите си се виновни што се доведоа до тука, да не знаат кого да стават место него, затоа што јасно е дека мора менуваат тренер, а дури во јуни ќе имаат поголем избор, а и да донесат нов, да не го потрошат во овие околност, уште пред да заврши сезоната.

Лошото менаџирање на клубот последните неколку сезони и неможноста да се задржи, креира и оформи компететивен ростер си го направи своето и сега со премногу нови играчи сезонава сето тоа се одразува и Пиоли ќе биде жртвата.
Сега си легувам со надеж за подобри и посреќни денови за Милан.
Forza Milan!

А Кастиел на бања да не е? Почнавме да губиме и го снема :icon_lol:

IMG_20231128_231714.jpg

Nemoze da e dobar preodniot rok a prv spic da ti e Giroud i eden od glavnite igraci Krunic.

Ali teraj si cim mislis taka taka neka e, rezultatite drugo kazuvaat, prolistaj i vidi poslednive 4 godini deka rezultatski ni e najslaba sezona.

Тоа му е, само ќе се повторуваме понатаму, сигурно нема некој да промени мислење, нема потреба од уште едно вртење во круг со муабетите.

Само ќе повторам: Многу добар преоден рок! :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Лошото менаџирање на клубот последните неколку сезони и неможноста да се задржи, креира и оформи компететивен ростер си го направи своето и сега со премногу нови играчи сезонава сето тоа се одразува и Пиоли ќе биде жртвата.

Добар епитаф за крајот на тренерската кариера на Пиоли во Милан!

Со што сака, не е оправдање тоа... Адли се уби од губење топки, Калабрија пенал, фаул... Стај го Побега, не дека е подобар ама смени пробај, физички е поцврст и бољи шут има.

Крунич миленикот уште штопер не заигра и ете и тоа се деси, од коа влезе 2 гола си промивмо, не згреши дирекно ама толку знае да се постае играч од средина у последна линија, боље Флоренци и искрено го очекуев Флоренци а Калабрија да иде централно...

Чуквезе даде гол и после се уфилма, мисли ќе врата ќе му отворат само да влезе меѓу двајца играчи.

Како и да е катастрофа што не смееше да се деси никако, нека го тепаат Њукасл колку да си ги гледамо у четврток не за друго, не дека заслужиле....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Za parite sto gi vlozija napravija solidni transferi.
E sega sto ostanaa pokusi na nekoja pozicija (centarfor) e drug muabet,ama pa premnogu e vo eden transfer period da se donesat 20 igraci. I tuka treba da zavrsi sekoja diskusija okolu merkatoto.
Site kritiki mora i treba da se nasocat kon Pioli,kon negoviot stil i nacin na rabota poso veke ova so povredive e ocigledno deka ne e do igracite,sekoja godina edno te isto pocnuvame furiozno avgust septemvri i posle pauzata nemozime da skrpime tim. 3 godini se desava ova,luge nema stoper za protiv Frosinone,Pioli ke setal na Duomo ke prasuval slucalni minuvaci ako mozat za stoperi,pola primavera ja ima povikano ej.

Адли у второ и Чуквуезе цела текма беа единствените што играја нешто у фаза на напад, мастерот ги извади двајцата, ама затоа Жиру го остае да спушта топќе, мамицата ќељава да му ја ебем.

Мањан не е ни пола голман од тоа што беше, ако мора да се искешира на некого летово може да го истовара и него у Енглеска летово, само братот Фикајо да не ми го чепкаа.

Без Чао, Кјаер, Калулу... незнам зошто не понудат договор на 6 месеца на некој од Боатенг или Мустафи, двајцата слободни... и онаке одбранана не може полоша да е

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Чукувезе до голот беше Робен. Од голот натака си беше пак Чукувезе.
Мора да се спомне и немањето среќа. Буквално се што може да тргне наопачки во било кој даден момент, трга без исклучок. Дури и коментаторот, уште пред да се фати Тиао за ложата знаеше дека тоа е тоа :D

Ima da gi osakatite vecer, losi se Dortmund i mnogu loso igraat pod pritisok, primaat mnogu golovi ova e zicer za Pioli, i da go krene moralot na ekipata a i on kolku tolku da si ja stabilizira poizicijata na trener vo timot.
Poraz ili nepobeduvanje na vakov Dortmund iskreno veke e palenje na alarm za smena na trener iako ne znam toa kolku ke mu se isplati na Milan vo ovoj del od sezonata, poloso ne moze da bide, valjda, ama i toa nekad znae da e mec so dve ostrici so ogled na opciite osven ako i igracite krenale race od nego, sea za sea nemam najdeno nekoe takvo info.
Puu be kobnik morase da iskobis

Ni top4 nema da fatat ako uste go drzat Pioli , ao vakva atmoafera vo timot , so kup povredi , so Theo i Leao indisponirani , so Thiaw do kraj na sezona vo aut , tesko deka ke imat sto da prikaze ekipata.
Znaci uwte 5 meca do januari ostanuvat , da doturkat ao Simic i Tomori ?!

Шевченко се споменува како привремен тренер до лето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom