Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ми се допаѓа во ова формација 3 4 3 што Калулу има можност почесто да иде напред, а и Месиас не игра лошо на малку попвлечена позиција. Добар е и дефанзивно што не очекував да бидам искрен. Ајде морат да издржат уште 45-50 мин и нека тераат вака до крај на сезона црвсто со по 1-0 победи воопшто не ми смета.

Овој Де Кателаре више на нерви ми иде ти ибам мурсулот со тоа рацете на глава, земал од 5 метра не знае у гол да шутне....дебил

Де Кетеларе отиде да се вади за цела сезона, само засра повеќе. :icon_lol:

3 бода се 3 бода. Вака само да продолжат до крај. 1-0 победи и да бидат стабилни.

3 boda si se 3, ama vaka ako prodolzat u sise da bidat staveni koga togas ke pocnat tie utakmici da se 1-1, ziv sram bese vtorovo poluvreme.
Па не баш. Играта беше намерно така поставено. Освен стативата Монца немаше ниту една друга опасна шанса. Тиао во дефнзива многу не подобри и на високи топки. Доминира во тие ситуации и многу сите се посигурни

Заборајвте како беше до пред пола месец, по 5 гола примаа, сега ви смета по 1-0. Ова е одлично во споредба со тогаш.

Па не баш. Играта беше намерно така поставено. Освен стативата Монца немаше ниту една друга опасна шанса. Тиао во дефнзива многу не подобри и на високи топки. Доминира во тие ситуации и многу сите се посигурни

Abe ostaj ti taa rabota, ja sum za da se umrtvuva utakmica na voj nacin ali ako vodis 2-0. So 1-0 sramno e da igras vaka, baska ne treba mn sansi za gol da ti dadat.

Да се подизгланца малце системов и за коло до две, со триве чамуги позади, Господ нема веќе гол да ни даде.

Бакајоко :ljubove:

Има уште многу леб за јадење.

А Монца беше најопасна после наши грешки.

Сега прво треба да го спасат Де Кетеларе да не заврши како Иличиќ на антидепресиви. o_O

Има уште многу леб за јадење.

А Монца беше најопасна после наши грешки.

Сега прво треба да го спасат Де Кетеларе да не заврши како Иличиќ на антидепресиви. o_O

Mora da igra sekoe kolo 90, bez razlika kako igra, pa nemoze da bide polos od Diaz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom