Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2012
Мислења
1.180
Поени од реакции
748
Se mi ide na toa deka samite igraci ne sakat da igrat , ne e do formaciata , ova 3 4 3 moze da e i 4231 koj mu odgovara na site igraci .
Nekako igracite se protiv Pioli ili bilo sto da e vo prasanje

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Го нема Бенасер и нема кој да почне акција, Тонали без Бенасер е дупка, му фрфка да се врати да земе топка...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Tonali vreme e da se sovzeme oti vaka ako prodolzi ne mu begaat Wolves, pokazuva znaci na pice kako prvata sezona, se krie od topka, koga ke ja primi neznae sto da pravi so nea, samo ispucuva, nikakva hrabrost za through ball, nesto da prevzeme da iskreira, talentot ne go pravi igracot, karakter 0.

Noa kopileno Enzo 130 go platija, na debito za Chelsea samodoverba kako Ibra, zima topka ne ebava ziva sila.

Site se losi, ali Tonali mi ostavi nekako najlos vpecatok, debakl poluvreme, ja bi go baniral 5 utakmici da ne pripari na teren.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Навистина не знам кој може да не спаси веќе, отиде сезоната, прашање е веќе дали може назад. И да може, нема многу време.

Пиоли не може да го крене тимот. Еве пробува да се ослони на искусните, проверените, "неговите" играчи, но не оди, дури и тие се меѓу најлошите, прават глупости.

Што останува освен да ризикува со избор на фудбалерите, да проба со други, ај да преживуваме, па да не сака да ризикува, ние веќе сме испод вода.

Или ќе мора нов тренер за да проба да ги крене малку ментално, ако ништо друго.

А да, останува Ибра без колено, на кого време му е да отиде пред комисија за инвалидска пензија, да докаже дека навистина е семоќен. :D

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.891
Поени од реакции
6.726
Да проба други , да проба други секој пост е у темава....е кои се тие други играчи бе???

Кој не добил шанса, кој?? Едино тој црнецот у средина Вранчанлалсн како и да се вика....еве и тој Тиао игра па голем кур..

Пиоли мора да лета ама кој и да дојде ќе биде мачење со овие играчи, Гвардиола да дојде нема да бидат многу боље...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Лошиот трансфер период најмногу влијае на овие резултати. Еден чекор напред три назад.
Не може неколку сезони по ред да се чека на Салемакерс, Калабрија, Диаз, Габија да научат да играат, па и плус оние позиции што долго време им седат нерешени.
Овие во било кој тим одамна ќе беа заменети.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Само да не го изгубиме Леао, кому најголема предност му беше изолација на крило и лесен продор.
Излезе како што се плашев. Мислам дека може и овој проблем да се реши, нема потреба Пиоли толку централно да го форсира.

Калулу конечно покажа дека е жив, изигра добар натпревар.

Малик е по талент изнад Габиа. Значи не е исто кој ќе игра и дека немало други опции. Нема секој натпревар да го игра вака, но секако треба да добие шанса пред Габиа.

Имаше доста грешки во додавање, но игра на спротивна страна, плус во орво полувреме и средината беше очајна, па и немаше многу опции.

Не знам дали е до новата формација, но еве денес не ни направија премногу шанси, во два натпревара само еден примен гол. Звучи тажно, но ќе мора се "радуваме" и на вакви работи.

Мора само во напад да се најде начин да се искористи најсилното оружје.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Второ полувреме пркнаа малце, видов пресинг, видов желба стрикно од Тео највеќе, формацијава во глобала не му лежи на Леао воопшто.

Ајде следно мора да ги добиеме Монза.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Можеш само сам да се ебеш ако ти фали тоа у живот....ја мужи не ебам, иако имаш таква желба.

У право беше Саше се педеришта у темава :D
А бе пишав Тео кога промаши во контрата, а нели има нова фризура со смајли.

Каков егоманијак си, мислиш дека се се врти околу тебе. :facepalm: И ако се контраме за фудбалери, финансии, како функционира Милан и другите клубови, не мора се да се сведе на лична основа.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Незнам ја тоа, само ти и пумпашот знаете да делите хехенца иронично со цел да се почувствувате на момент умствено супериорно а уствари оставате впечаток на умствено затечени.....или на тешки педеришта што би рекол Саше :D

Добро, имаш ли нешто да напишеш за вчерашниот натпревар, да не се сложуваш со тоа што сум напишал, па да се расправаме за тоа, кога гледам дека веќе си расположен за такво нешто?

Што сакаш да си играме: "ти си глуп", "не ти си поглуп ", "ти уште поглуп"? Прво ме споредуваше со жена ти, сега сум педериште, доволно кажува за твоите сексулните фантазии. :eek: Но тоа е за некоја друга тема, а и не ме интересира, батали ме со тие муабети.

Ако не секој ден, тогаш секој втор, инсистираш на овие непотребни, безвезни препукувања на лична основа. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom