Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И мене не ми е јасно, секој што знае фудбал може да види дека детето знае да игра и има супер осет за асистенција.

Иначе и Деуфлеуелелеуеле како и да се пишува требаше да си го вратиме, за Месиас и Салемакерс е Роналдо и Меси у едно..

CDK си игра одлично. Да имаа малце подобар осет напред и завршница ќе имаше минимум 5 асистенции до сега. 21 години има и се подобар и подобар ќе станува. Очекувам втора полусезона да конечно добива и добри бројки.

А и без потреба се паничи за Дест. Забораваат сите дека Тео 3 сезони го чекавме да се подобри дефанзивно пошто на почеток ништ поарен во тој аспект не беше од Дест.

А и без потреба се паничи за Дест. Забораваат сите дека Тео 3 сезони го чекавме да се подобри дефанзивно пошто на почеток ништ поарен во тој аспект не беше од Дест.

Тео дефанзивно имаше глупости од друг тип. Не дека не знаеше што е исправно да направи во ситуациите во кои губеше топки и паѓаа голови(3-4 преку сила, ништо страшно), него толку беше понесен сам од себе, што мислеше дека не може да згреши.

Иначе, се повредил и ќе отсуствува три недели, сега со Бало ќе биде карневали :D

Тео дефанзивно имаше глупости од друг тип. Не дека не знаеше што е исправно да направи во ситуациите во кои губеше топки и паѓаа голови(3-4 преку сила, ништо страшно), него толку беше понесен сам од себе, што мислеше дека не може да згреши.

Иначе, се повредил и ќе отсуствува три недели, сега со Бало ќе биде карневали :D
Не беше само тоа. Тео беше очаен во дефанзива. Го извади тоа што е експлозивен и најдобар офанзивен бек. Сега моментално и дефанзивно е доста подобрен. Иначе нема да игра со Емполи и најмногу првата утакмица со Челзи ама можно е таа да биде спремен.

Додека трае паузата, со желби за брзо оздравување на неговиот син Тео.

На тие години Малдини ни еден дуел не изгуби со Роналдо...а тек да бил у прајм Малдини....

Денес нема вакви играчи за жал.

Кога веќе бараа левак не јасно зошто толку чекаа на Ботман и не тргнаа по друга алтернатива, туку на крај завршија со друг.
Мислеа дека нема да излезат на површина дупки што ги имаат оставено?

кој е овој фантом?

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Маињан се повредил за Франција, го извадил на полувреме Дешамп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom