Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јас разбирам да сте разочарани од поразот. Нормално дека е и направена некоја глупост да дојде до него.

Но, не гледам потреба за толку плукање, негатива и барање виновници.

И покрај тоа што не игра Леао, баш излегоа и го играа натпреварот како актуелени шампиони.

Можеби на крај ќе значи многу овој пораз, но не треба да ги раздрма и така е незаслужен.

Ептен незаслужен пораз, подобар противник беа 80 минути.
Јебига се дешава, нека продужат да играат ваќе само нема да има проблем при одбрана на титулата

Инаку Калабрија имал и некоја повреда, па да го тргнеме и тоа прашање од дневен ред, околу замената.
Автоматски споено мислење:

Fc93WJwXgAQ4zIc

Ќе се памти поразот, а не одличната работа на Пиоли и тимот. Колку само добро Пиоли го постави натпреварот. Наполи прочитани, лимитирани, Милан игра, прави шанси.

Но, сами сме си виновни.

Сега имаме 14 бода, само два повеќе од Интер со три порази и лош почеток на сезона.

Ај против Сасуоло изиграа лошо, не ни заслужија, но против Аталанта, а особено сега против Наполи мораше да се освои повеќе.

Последно уредено:
Според мене ок му беше поставен натпреварот, и замените на место , се беше добро освен замената на Калабрија, овај Дест не знаеше кај тера ни напред ни во одбрана, реално му треба доста минутажа на полесни утакмици пред да игра на дербиња(а го форсираат активно Дест, без реална причина, ми делува дека се трипаат дека нашле нов Тео само за спротивна страна, а овој не е ни блиску од тоа)... Калабрија па и Калулу се далеку подобри опции на десен бек од него за озбилни натпревари, е сега ако навистина се повредеил Калабрија тоа е веке друга приказна...

Inter se karakterizira kako propast demek gotovi se nema nadez a ustv imaat samo 2 boda pomalce od nas.

Ovie indijanskive ekipi kako Napoli ic ne me plasat, ali posle pauzava mora da stegnat zabi i da fatat nekoi ritam, mora da se vrzat 5,6 pobedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мене повеќе од Дест, Салемакерс или некој трет, ме плаши играта на централните дефанзивци.

Калулу, а можеби повеќе Томори, играат лошо во новата сезона.

Им гледаме низ прсти, но се на врвот на листата за критики.

Мора да се подобрат, побитни се од веќе и така фалично десно крило и топло-ладно од Калабрија, па каков и да биде овој Дест.

Мене повеќе од Дест, Салемакерс или некој трет, ме плаши играта на централните дефанзивци.

Калулу, а можеби повеќе Томори, играат лошо во новата сезона.

Им гледаме низ прсти, но се на врвот на листата за критики.

Мора да се подобрат, побитни се од веќе и така фалично десно крило и топло-ладно од Калабрија, па каков и да биде овој Дест.
Покрај одбраната и Тонали не игра на ниво до сега.

Се занемари дефанзивата и летово засилија само офанзивно,валда мислеа ќе даваат повеќе голови отколку што ќе примат.

Томори посебно днска беше криминал
И не само денес и со Интер и со уште еден меч беше, иста грешка прават со Калулу, идат двајца на еден и оставаат дупка, така чола мали беше сам, така и на лаутаро му идеа двајца и броз им даде гол.. ќер треба да игра прва спремен е више, вчера топ изигра освен што му влезе на квартишкелија еднаш

А за поразот е штета, Милан многу подобар тим беа ама ако и лани така изгубија од нив на сан сиро па шампиони беа на крај, ќе биде така и годинава.

Томори игра премногу лошо како да му удри у глава ланската сезона, Калулу исто е киксер како централен требаше бек да си игра...

Да земеа централен летово немаше да го земат Дест и Калулу ќе му беше добра конкуренција на Калабрија вака тури му курот....

Зимово покрај напаѓач мора да се земе и централен дефанзивец иначе тешко титула...

И не само денес и со Интер и со уште еден меч беше, иста грешка прават со Калулу, идат двајца на еден и оставаат дупка,

Против Динамо.

На сличен начин примаат на сите три натпревари. Се ззалетуваат повеќе фудбалери околу противнички играч со топка.

Калулу ја направи најчестата грешка кога фудбалер ќе се најде во таква ситуација, особено ако не е искусен напаѓач.

Место да гледа само да го погоди голот, да шутне прецизно, а не силно, тој оди со сета сила на топка.

Dosta dupki se pravat sezonava poradi otsustvo na Kessie, toa govedo mn brkase rabota defanzivno

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема врска тоа. Томори игра со Мозочен удар тоа е најголемиот проблем. Доста голови примиме ради негови лоши реакции.

Theo Hernandez will not go to the training camp of the French national team due to an injury of the adductor magnus muscle. At the moment, the injury doesn't appear to be serious. Player tests should take place in the coming days.

[Milannews.it]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom