Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
:love:

E_6zGXOUUAcvWsx

Глеј го бе Калабрија се облекол ка конобар пред пензија, оние од бившиве дом на арм кафани од комунистичко време.

Иначе циганчето лево мене ми беше ок, различен играч е од Тео, не иде многу напред па затоа ни изглеа дека го нема. И капитенот беше за пофалба днска, солиден.

0 шутеви во рамки на гол. Очајно.
Автоматски споено мислење:

Што му е со дебилниве замени? Зашто Габија го извади ? Му треба гол он 2ца дефанзивци мења. Со Пиоли никад нема Милан да прерасне во шампионски тим.

Go stavi Tomori za da dobie brzina/sigurnost pozadi, Gabbia e spor i ova mu bese prva utakmica vo prvenstvo ako ne se lazam posle mn dolgo, ne sakase da rizikuva da ni udrat nekako gol plus Tomori e organizator na igra od pozadi, nesto sto ni trebase za da dobieme sigurni 3 boda.

A za vnesuvanje na Teo ne znam bas dali ima potreba da ti objasnuvam, vide sto se sluci, nemas potreba da panicis za Pioli, totalna utka od ekspertiza izvadi.

Во прво полувреме Калулу беше можда најдобар и најсигурен поединец заедно со Тонали и Леао. Се покажа као сасвим океј замена за Калабрија барем во последниве две утакмици.
Пиоли со измените денеска ја доби утакмицата. Салемакерс и Тео. Да играа од прва минута вечерва немаше да придонесат вака ко што придонесоа на крај. Затоа е здраво да се седнат на клупа кад тад.

Ова беше баш утакмица каде што е прифатливо да се играат Габија, Флоренци и Бало Туре. Да не забораваме ипак какви седум дена имаме зад нас и какви седум дена не чекаат. Лацио - Ливерпул - Јувентус, па Атлетико со Венеција измеѓу.

Битна победа, победа којашто изгледаше рутинска иако не беше уопште таква. Милан е различен од минатите 2-3 сезони и оваа утакмица го покажува тоа. Само се надевам дека цел тим ќе се врати од повреди што е пре могуче. Ова може да е ептен интересна и позитивна сезона со цел тим на располагање во еден доволен период.

Идемо даље, форца Милан!
Имаше две грешки Калулу у одбрана, едната утна пас и ни направија контра, и втората не затвори играч и можеа да ни направат 3 на 2 контра.

Али ок нема искуство и тоа е тоа, на вакви утакмици се учи, исто и напад усра 2-3 добри акции али ќе го биде се гледа талент.

За разлика од Флоренци што изгледаше како прв пат да игра како крило, незнам зашто го игра таму Пиоли кога и Саличе е боље реално.

Ребич исто така има напредната од лани, али и него му фали континуирано да игра, ако го седне на клупа Пиоли пак џабе...

Цело четиво е надоле, се надевам дека за многу скоро ќе го почнат проектов со стадионот, се гледа дека и Милан и Интер зависат многу од тоа.

Брахим има да поцрка. Мора на полувреме го извади да го одмори малце.

И Жиру е спремен само тешко да стартува..мора да ја добијат и оваа во овој распоред.

Брахим има да поцрка. Мора на полувреме го извади да го одмори малце.
Сакаше малиот минути, сакаше да игра... Ете му ги минутите, моторче у гзот и нека тера

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

[emoji599] With the gradual end of the pandemic period (which blocked every club sales plan) and with the project of the new stadium in the drawer, Elliott could begin to evaluate possible offers for the sale of Milan starting 2022

[@carlopaolofesta]

po prodazba e bitno vo koi race ke padne klubot, dali ke prodolzime da napreduvame finansiski i na kompetitiven plan ili nova banter era

Sent from my iPhone using Tapatalk

po prodazba e bitno vo koi race ke padne klubot, dali ke prodolzime da napreduvame finansiski i na kompetitiven plan ili nova banter era

Sent from my iPhone using Tapatalk

Готово, почна сега веќе за новите сопственици да расправаш, завршено е со Елиот, после само некаква си вест дека можеби би размислувале да го продадат клубот. :)

Не знам зошто но имам некое претчуство дека утре ќе е Х со Специја. а и џуниор Малдини чим игра прва а не Леао..

И на мене не ми е ова противник за експерименти.
Може е од траумата од лани што уште пече , ама да не биде касно во 65 со панични измени да се вади гз.

Готово, почна сега веќе за новите сопственици да расправаш, завршено е со Елиот, после само некаква си вест дека можеби би размислувале да го продадат клубот. :)

Па не знам зошто не би почнале. Од старт е јасно дека Елиот ќе го продаде клубот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom