Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И после зошто е важен Ибра за тимот. Нема кој да ги разигра на вакви мртви натпревари.

Не е далеку од очекувањата што ги имав.

Против вакви екипи, а немаш 9ка, мора да играш побрзо, со многу движења, уфрлувања, длабински топки.

И не форсирам со Кастиљехо, но навистина на вакви натпревари е потребен, можеби и ќе предрибла некого.

Не е далеку од очекувањата што ги имав.

Против вакви екипи, а немаш 9ка, мора да играш побрзо, со многу движења, уфрлувања, длабински топки.

И не форсирам со Кастиљехо, но навистина на вакви натпревари е потребен, можеби и ќе предрибла некого.

Samu za Florenzi e Maradona u bukvalna smisla na zborot.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не е ферски она на Кастилехо што му го праат и тоа наеднаш... Флоренци на онаа позиција може вода да му носи... Ја туе како што проѓа време се молим у оној бразилецот на М што и име и дека потпиша забраев... Освен ако не го користи тој место Брахим позицијата.

Инаку на вакви натпревари фали Жиру, Ибра... А ако продужа ваке одма Пелегри у игра.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

А ова полувреме покажува и зошто не бев за Брахим како прва опција и уште имам резерви. Не е само дали лошо или добро изиграл, туку и неговите карактеристики и стил на игра.

0 шутеви во рамки на гол. Очајно.
Автоматски споено мислење:

Што му е со дебилниве замени? Зашто Габија го извади ? Му треба гол он 2ца дефанзивци мења. Со Пиоли никад нема Милан да прерасне во шампионски тим.

Последно уредено:
Пелегри, докажи дека можеш без да се повредиш до крајот на натпреварот. :)

Браво Салемакерс! И претходно имаше еден продор, само што никој не го следеше.

Последно уредено:
Ни на оваа утакмица нема место за Кастилехо,нека запали Ламборџинито и нека се врати во Шпанија.

Тео и Сале ја решија. Овој вториот навистина изненади со некои потези.

Колку и да ни изгледа лимитиран и му бараме замена, дека нешто вреди се гледа од тоа каков е Милан со него, а каков со Флоренци.

Rutinirano.

Benaccer konecno solidna utakmica. Ne e uste na nivoto so bese ali ke bide za brzo ako e zdrav.

Ciganot levo mn slab igrac.

Gabbia dobar e, ali staromoden defanzivec, plafon mu e da bide ko Romagnoli.

Kalulu ne e los mn greski ama normalno sea pocnale vlakna na kurot da mu rastat, mlado e.

Leao malce mozok da ima ke vredi 150 milioni so toj talent.

0 шутеви во рамки на гол. Очајно.

Што му е со дебилниве замени? Зашто Габија го извади ? Му треба гол он 2ца дефанзивци мења. Со Пиоли никад нема Милан да прерасне во шампионски тим.
Сус, ги погоди измените Пиоли... [emoji4]

Ваков Тео треба, и со Специја нека одмара едно полувреме...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Од циганот лево ништо не очекувам од старт ми е Х
Не сум изненаден од неговата игра.
Флоренци на крило исто.

Калулу назад имаше ризични додавања и штета што не погоди. Калабрија си е незаменлив.
Леао заслужи гол или асистенција, доста е напреднат, ама мора да е побрз и попрецизен во додавањата.

На вакви натпревари мислам дека ќе ни е корисен Меси, ама којзнае кога ќе биде спремен.
Диаз се извади за просечниот натпревар.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
:love:

E_6zGXOUUAcvWsx

Во прво полувреме Калулу беше можда најдобар и најсигурен поединец заедно со Тонали и Леао. Се покажа као сасвим океј замена за Калабрија барем во последниве две утакмици.
Пиоли со измените денеска ја доби утакмицата. Салемакерс и Тео. Да играа од прва минута вечерва немаше да придонесат вака ко што придонесоа на крај. Затоа е здраво да се седнат на клупа кад тад.

Ова беше баш утакмица каде што е прифатливо да се играат Габија, Флоренци и Бало Туре. Да не забораваме ипак какви седум дена имаме зад нас и какви седум дена не чекаат. Лацио - Ливерпул - Јувентус, па Атлетико со Венеција измеѓу.

Битна победа, победа којашто изгледаше рутинска иако не беше уопште таква. Милан е различен од минатите 2-3 сезони и оваа утакмица го покажува тоа. Само се надевам дека цел тим ќе се врати од повреди што е пре могуче. Ова може да е ептен интересна и позитивна сезона со цел тим на располагање во еден доволен период.

Идемо даље, форца Милан!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom