Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хауге е многу брз со топка и одличен дриблер но воопшто нема прегледност на теренот и во комбинација со Тео по левата страна кога и двајцата воопшто не се залагаат во одбраната се многу лоша комбинација а и за Леао важи истото.На страна дали треба да го продадат Хауге и како ќе се покаже во Германија, дали навистина не доби шанса во Милан?
Јас не се сложувам баш со такво мислење кое гледам доминира по твитер и фб. Е сега дали е до него или системот на Пиоли е исто така прашање.
Жиру ќе е корисен од прекини, еве покажа зошто е земен.
Според мене доби доволно шанса со оглед на тоа од какво слабо првенство дојде и очигледно е дека се уште не е спремен за тим ко Милан, на терен во дефанзива не постои, напред е блед, нема никаков end game, дриблингот на почеток му беше тоа што го двоеше, подоцна го научија и доста неефикасен стана и на тоа поле.На страна дали треба да го продадат Хауге и како ќе се покаже во Германија, дали навистина не доби шанса во Милан?
Јас не се сложувам баш со такво мислење кое гледам доминира по твитер и фб. Е сега дали е до него или системот на Пиоли е исто така прашање.
Не би брзал со бркање на Кастиљехо.![]()
Не ми се верува.Со трансфериве како Флоренци се по ми изгледа дека ќе гледаме 3-5-2 нареднава сезона, можеби и не е лошо тоа со оглед дека немаме асални класични крила
Прва
Мајк
Кјаер, Томори, Ромањ
Алексис, Банасер, Кеси, Диаз, Тео
Жиру - Леао
Ротација/втора
Татар/Плиза
Габиа, Калулу
Флоренци/Калабриа, Тонали, Победа, Крунич, Адли(?) и Бало Туре
Ибра - Ребич