Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јуве и Лацио ги поделија бодовите,сега Интер и Аталанта да го направат истото.

Kako i sekogas vo poslednite sezoni koga e najbitno so vakvi ekipi igrat nereseno

Организиран тим се Верона, најмалку примени голови и опасни по странични позиции.

Зависи нашите каков менталитет ќе покажат после Лил.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

:icon_lol:
Денес ќе се покаже дали тимов е доволно зрел да искористи вакво перфектно коло.

Мора да се стиснат заби денес и на сила да се тепа пред паузата.
После уште неколку кола да се одржиме на прво место, па здравје ако споулави коронава па да ја прекинат сезонава на зима, ехее на крај и шампиони ќе си станеме и кој ги ебе ако плачат .:icon_lol::icon_lol:

Реално е да кикснемо ама ај нека изненадат [emoji1]
легендата вели Сале нема изгубено со Милан коа е стартер... значи нерешено [emoji1]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Не туку ми пишете глупости...денес победваме и тое то 1ви пред паузата... и да се потролат малце фаној на јуве и интер оддамна не ни го дозволил то Милан...
П.с. МиланТВ дали некој знај кај можи да се гледа макар и со плаќање ?
:gjavol::gjavol::gjavol:

Не туку ми пишете глупости...денес победваме и тое то 1ви пред паузата... и да се потролат малце фаној на јуве и интер оддамна не ни го дозволил то Милан...
П.с. МиланТВ дали некој знај кај можи да се гледа макар и со плаќање ?
:gjavol::gjavol::gjavol:

Научете нешто од нас... иако фразата есенски шампиони го содржи зборот шампиони у него, долга е сезоната, свашта може да се деси.

Научете нешто од нас... иако фразата есенски шампиони го содржи зборот шампиони у него, долга е сезоната, свашта може да се деси.
Мило мие шо по дифолт навивач на Милан му е идол на навивач на интер... и ни се меша тука во фан клуб на Милан ептен мие мило немој погрешно да ме сфатиш брат...
Можи е рано да се кажва за онаму 36то коло... ама дека игра Милан моментално најјубав фудбал во Италија игра рака на срце мораш да признајш.
Автоматски споено мислење:

Гревови се ако им се деси ваков распад после еден пораз само. А стартов е очаен на утакмицава.

Калабрија ќе го силуваат. Една вреќа голови од корнер, тоа е кога и овие од напад не знаат да помогнат назад.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom