Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
боље шо испаднавме искрено.
нека си ги пакува куферите ѕвездиштето "чекач" Игуаин.
Милан не е тим за него, ниту пак е он за Милан.
Жал ми е што не го земавме Белоти, иако таа опција сеуште стои, ИДЕАЛНО ќе се вклопи и покрај тоа што не е во најдобра форма, во ова сум убеден. Таков играч ни треба, некој што сам може да си створи шанса, што може да даде гол вон шеснаесетник и тимски играч, а не самопрогласена ѕвезда ко аргентинчево.
Ако мислиш дека си предобар за Милан и не треба да се залагаш пошто си "Игуаин" т.н бивша гол машина, мрш да те не видам од клубов, сељачиште.

Казната
63437e1280448fc34a1ccbcb7b22a066.jpg

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Игуаин ако продолжи вака тешко да го откупат иако имаат шанси да го исплатат на две рати. И ако се додаде тоа дека зема голема плата.

Коуаме е прва трансфер цел за во нападот, 35 мил бара Џенова.

И озбилно мислите дека подобро е да се дадат 35 мил за некое рандом црнче од Џенова одколку за Игуаин.
Пошто на денешниов пазар тоа може да се добие за тие паре, рандом црнче од Џенова или од Лил.

Или подобро ќе ни биде со Патрик Де Шиљо у напад што му ја подаде два пута топката на голманот на Олимпијакос од чисти шансе.

Систем на игра немамо од кој замина Алегри, нема насока, нема карактер тимов.
Како може бе да е машина Игуаин у Јуве и Наполи 5-6 сезоне уназад сеа наеднаш забраел фудбал да игра, глумел звезда, па у овој Милан и треба да глуми.
Како може Бонучи да гази у Јуве кј кј да е дупка ?

Тренер ни треба дечки, прав тренер не овие екперименти од тренери што нинсе дешаваат уште од 2012та.

После Ибра прв пут пут имамо играч што знае да игра фудбал и не ви чинел и не требало да го одкупад

This is why we dont deserve nice things

Ако продолжи вака не гледам зошто да дадат. Јас сакам да го задржат и да го гледаме оној Игуаин што сите го знаеме од Наполи и Јувентус, ама засега го гледаме оној Игуаин од репрезентација. :D

Ако продолжи вака не гледам зошто да дадат. Јас сакам да го задржат и да го гледаме оној Игуаин што сите го знаеме од Наполи и Јувентус, ама засега го гледаме оној Игуаин од репрезентација. :D

Сериозно не воочуваш разлика помеѓу Игуаин и остала багра?

Можеби имаме различна перцепција за играта наречена фудбал ама Гонзало е 9ка што сме немале од времето на Ибра. Прием, заградена топка, удар во рамки на гол од неизградена 100% шанса, удар со глава, удар со двете нозе, навремен пас до соиграч. Неможеш да бараш повеќе од класичен напаѓач.
На крај краева убаво рече Марли погоре, Куамото или некој сличен ѓупец неможе и несмее да вреди колку Гонзало кој ако ништо друго има титули во Шпанија, Италија и има играно финале Светско првенство што за Куамото или како и да е мисловна именка.

Сериозно не воочуваш разлика помеѓу Игуаин и остала багра?

Можеби имаме различна перцепција за играта наречена фудбал ама Гонзало е 9ка што сме немале од времето на Ибра. Прием, заградена топка, удар во рамки на гол од неизградена 100% шанса, удар со глава, удар со двете нозе, навремен пас до соиграч. Неможеш да бараш повеќе од класичен напаѓач.
На крај краева убаво рече Марли погоре, Куамото или некој сличен ѓупец неможе и несмее да вреди колку Гонзало кој ако ништо друго има титули во Шпанија, Италија и има играно финале Светско првенство што за Куамото или како и да е мисловна именка.
Денес за млади играчи го плаќаш потенцијалот и искрено интересен играч е Коуаме.

Игуаин е далеку од оној што беше во претходните сезони и ако продолжи вака клубот ќе размисли, а и тој самиот дали ќе остане кај нас. И себичен е станат и тоа се виде минатата против Торино каква шанса упропасти, шутираше а имаше слободни играчи до него.

Не требало да дадат 35м за Игуаин, проверен шпиц, урна рекорд стар катаљарда години у калчото, рекорд шо не можеле да го бутнат напаѓачи ко Инзаги, Шева, Ибрахимович и многу други али Куаме од Џенова бил интересна опција.

Конечно иаме менаџмент кој според мене знае што и како праи иначе ќе наебевме додатно со другиве кои размислуваа исто ко вас, Игуаин мора да се откупи по секоја цена и да му се донесат играчи кои ќе знаат да го разиграат, мора да форснат за Фабрегас и уште еден ко него обавезно.

И озбилно мислите дека подобро е да се дадат 35 мил за некое рандом црнче од Џенова одколку за Игуаин.
Пошто на денешниов пазар тоа може да се добие за тие паре, рандом црнче од Џенова или од Лил.

Или подобро ќе ни биде со Патрик Де Шиљо у напад што му ја подаде два пута топката на голманот на Олимпијакос од чисти шансе.

Систем на игра немамо од кој замина Алегри, нема насока, нема карактер тимов.
Како може бе да е машина Игуаин у Јуве и Наполи 5-6 сезоне уназад сеа наеднаш забраел фудбал да игра, глумел звезда, па у овој Милан и треба да глуми.
Како може Бонучи да гази у Јуве кј кј да е дупка ?

Тренер ни треба дечки, прав тренер не овие екперименти од тренери што нинсе дешаваат уште од 2012та.

После Ибра прв пут пут имамо играч што знае да игра фудбал и не ви чинел и не требало да го одкупад

This is why we dont deserve nice things

се тоа во ред. Никој не негира дека Игуаин не е играчиште или дека нема потенцијал.
Ама пристапот му е никаков, не се залага како што треба, се мршти цело време, солира, се гледа суптилно дека сака све на тацна да му е наместено.
И евидентно е дека е надвор од форма, повеќе од очигледно е.
Џабе ти е ѕвезда у тим ако таа ѕвезда нема кохезија со останатите. Сепак, неможеш воопшто да ги споредиш Сусо и Хакан со Мертенс и Инсиње или Каљехон, да не зборам за играчите у Јуве.
Затоа викам дека нам ни треба играч што ќе биде во кохезија со останатите, некој што може сам да створи шанса, нема да чека и тн.
Плус, 30+ е човекот.
Шо знам, има удел и тимот и играчите околу него, ама и он е далеку од сјаен, да се разбереме.

Смешно е Куаме да се спомнува и споредува со Гонзало, али еве ја сеуште сум убеден дека Белоти е идеална опција за Милан. Верувам дека за 40 милиони може да се земе. Со него и Кутроне имаме два одлични шпица за следни 6/7/8 години.
Сеа ќе ми излезете и ќе ми речете, види го нишо не праи у Торо и тн, но истото може да се каже и за Игуаин кај нас.

Чисто ко за инфо, икарди пред да дојде у интер имаше 12 гола дадено за самп у една сезона. Што реално 10/12 гола за такви мид екипи не е лоша статистика.

Последно уредено:
Наводно Игуаин имал проблеми со кичмата и не бил 100% затоа не сакале да го откупат. Он правеше и операција на кичма мислам пред едно 5-6 сезони.

Не требало да дадат 35м за Игуаин, проверен шпиц, урна рекорд стар катаљарда години у калчото, рекорд шо не можеле да го бутнат напаѓачи ко Инзаги, Шева, Ибрахимович и многу други али Куаме од Џенова бил интересна опција.

Конечно иаме менаџмент кој според мене знае што и како праи иначе ќе наебевме додатно со другиве кои размислуваа исто ко вас, Игуаин мора да се откупи по секоја цена и да му се донесат играчи кои ќе знаат да го разиграат, мора да форснат за Фабрегас и уште еден ко него обавезно.
Сите знаеме и колку голови, рекорди, индивидуални награди и титули има зад него.
Пишаното е за ако продолжи вака и не ја врати формата сигурно нема да дадат иако е едниствен искусен и квалитетен напаѓач достапен за таа сума и по тие услови.

Далеку подобар беше на почеток на сезоната во градењето на нападите и не беше толку себичен, а изминатите неколку натпревари е досаден после неговиот прв допир на топката. Не очекувам над 20 голови и 15 е доволно нешто како Ибра првата сезона кога дојде и ептен и помогна и кога не им оди на другите тој да го реши натпреварот со едно додавање или гол.

Го немаше никаде против Удинезе, Џенова, Торино и Олимпијакос и последен добар натпревар му е против Сампдорија.
Минатата сезона се пишуваше дека најголем проблем е напаѓач, еве им проверен напаѓач со просек 20 голови во сезона. Сега не е проблем Игуаин проблем биле оние околу него. Истите соиграчи ги имаше и на почеток на сезона.

Бака првата сезона со полош среден ред и бекови имаше 18 голови.

Дури и лошо да ја заврши сезоната, што искрено јас не верувам, сигурен сум дека до крај на сезона ќе даде уште доволно голови за да сите смените мислењата и зарем стварно мислите дека има смисла пак да лутаме со непроверени верзии како Калиниќ и слични на него?

Мората ли да дојде за 80м евра? Куаме? Кваљарела? Бензема?

Јас на Кутроне му посакувам се најдобро ама далеку е од играч на кој можеме да се потпреме цела сезона, дечкото освен финишот моментално нема ништо друго, едноставен прием на топка му е проблем него, дриблинг нула, визија и разигрување нула, дап точно е дека даваше голови ама нас ни треба многу повеќе од тоа.

Дури и лошо да ја заврши сезоната, што искрено јас не верувам, сигурен сум дека до крај на сезона ќе даде уште доволно голови за да сите смените мислењата и зарем стварно мислите дека има смисла пак да лутаме со непроверени верзии како Калиниќ и слични на него?

Мората ли да дојде за 80м евра? Куаме? Кваљарела? Бензема?

Јас на Кутроне му посакувам се најдобро ама далеку е од играч на кој можеме да се потпреме цела сезона, дечкото освен финишот моментално нема ништо друго, едноставен прием на топка му е проблем него, дриблинг нула, визија и разигрување нула, дап точно е дека даваше голови ама нас ни треба многу повеќе од тоа.

Брат не заебавај, Калинич и Белоти неможеш да ги споредиш.
Убеден сум дека ќе се погоди.
Проблемот е во пристапот. Тоа ми е целиот муабет, Игуаин е "ѕвезда" и не се залага. Ист пристап ко Калинич има.
Нам ни треба играч што ќе гине за дресот и ќе има желба за докажување. Затоа и го спомнав Белоти.

Nie praime matematika za koj igraci da se kupat , a naj bitnoto go nemame trener .
Gattuso e limitiran trener , ako od.ovie 4 meca ne zema 12 boda , nema logika da go cuvat uste

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom