Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Gennaro Gattuso isn’t in imminent danger of being sacked by Milan, but Leonardo reportedly warned “we have to give a signal in the next few matches”.
According to this morning’s Corriere dello Sport, technical director Leonardo has made it clear that a reaction is needed in the coming days, though Gattuso’s job isn’t currently at risk.
The Diavolo’s next three fixtures see them face Empoli and Sassuolo away, then Chievo at home.
They are expected to take nine points from those matches, with a clash with Inter to come after the international break.

Игуаин нема да игра, Борини или Кутроне ако е спремен. Пак најава дека Хакан ќе стартува иако заслужи да седне на клупа по она што го прикажа како лево крило или да го игра во средина, а на негово место Кастиљехо.

На ваков распоред да не собереш 15 бодови и да не направиш победничка серија. :cenzura:

Cekam da se povredi Donaruma,da go vidime Borini na gol :aplauz:

Andre silva fiksna cena imase so sevilja ili ne, kakov im bese ustvari dogovorot?
Седи не прашуј... ќе пише сеа марли дека лигушот не вреди пет пари нека скапе у севиља... инаку Севиља има право на откуп на крај на сезона а за цена незнам

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Уште сега нека ги платат тие 35 мил.

Пишав дека ќе му легне таа лига, дефанзивно се послаби и головите не се којзнае којзнае што. Ќе даде 2-3 гола на еден натпревар после никаде ќе го нема наредни неколку натпревари. И тоа е голем проблем кај него што го има уште од Порто.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Reports in Spain suggest Milan will move for Chelsea midfielder Cesc Fabregas in the January transfer window.

И пак пропуштаат шанси за зголемување на водството во прво полувреме и ми изгледа дека и од Емполи ќе си добијат казна.

Suso ne e prisuten na utakmicava denes , a od calhanoglu sezonava ne gledan nikakov pridones vo nisto. Ako ne dadat uste eden gol da ja zatvorat utakmkicava kako sto treba, ke ima piskanje pak.

Глуп пенал, Ромањоли игра како и во првиот дел од минатата сезона. Еден куп грешки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom