Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иван Газидис официјално нов ЦЕО на тимот.
Ќе почне со работа на први декември кога Скарони ќе се повлече

Штo знaчи oвa зa Милaн?

Не би знаел да ти дадем дефиниран одговор, од тоа што читам по нетов страшно ќе добиеме на економски и маркетингшки план, спортскиот дел, мех.
Али најверојатно за тоа ќе биде главен Леонардо.

Едно е сигурно, пак имамо ќељав ЦЕО :icon_mrgr:

Со тоа почнаа и шпекулации за Ремзи кој нема продолжено договор и моментално му е до 2019 година.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

42126771_1466281270142204_6107245058832990208_n.jpg

Musacio, Cutrone i Suso imaat mali povredi i najverovatno zatoa nema da igraat. Mauri nema igrano 100 godini ne veruvam deka ke igra on iako e najaven

Да му се присере на чуек...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

А што може да се очекува со тој среден ред? Бертолачи никогаш нема да е спремен и само во Џенова може да игра, а Маури две години е на излезна врата, а сега и двајцата се втор избор.
Пак ќе плаќаат за грешките направени на крај на трансфер периодот, а тоа е што не купија уште некој играч од среден ред. Џабе и напаѓач кога нема никаква поддршка.

Таа толку бараше од ПСЖ за да го продолжи договорот. Изгледа ќе оди во Сити на крај на сезоната.

Слободно,и нек јој је са среќом.
Нек се гони и она и тоа преценетото педерче

Za takva plata neka si odi vo Siti..

Deneska najverovatno Gatuso kje igra so ist tim..Caldara i Cutrone ne se ni povikani poradi povredi.

Ако не победат денес ќе биде ептен лош старт на сезоната. Аталанта не е тоа што беше изминатата сезона, а оние Каљари што не можевме да ги победиме Жервињо сам ги победи. :facepalm:
Расфрлање бодови со вакви екипи не смеат да си дозволат. И многу лоша реализација досега и покрај тоа што земаа напаѓач. На полусезона Сасуоло само со Боатенг ќе има повеќе голови од целиот тим. :D

Мислам дека требаше да го соберат Де Зерби, добар тренер кој игра офанзивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom