Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Само да ја освоиме серија А и купот и ќе биде шоп-шопииинг шоп-шопииинг :vozbud:

шо е ова читам по фб дека Гансо ќе доаќал дури во јануари 2012?

знам дека е лудост да се верува...

^ па ако Таиво не извади пасош навреме тогаш ништо чудно подоцна да дојде Гансо. Бар мислам дека тоа би било причината.

Него некој спомна претходно дека агентот на Фарфан бил и агент на Џеко па за него се преговарало со Галијани, па гледам и на миланњус истото го пишале. Меѓутоа ми нема логика Милан да купува скап напаѓач освен ако не планираат да продадат некој од Касано, Ибра и Пато.

Пато ако го продадат нека се бесат Галиани и компанија, тоа ќе им биде НАЈГОЛЕМА грешка дефинитивно...

Дајте бе некои аватари од Пато, Неста, Тиаго и остала компанија така поинтересни ..

ПС. Малце офтопик сепак тука најприкладно место е за ова .. :))

Нема да иде така едноставно ко шо си мислиме ние , Милан е ова не е нормален клуб. Ќе има држ недај за Гансо мислам дека до крај на преодниов рок, моја прогнза е август некаде, после Копа Америка. Единствен што би дошол порано е Таиво и Мекцес(од него нема некој полза) и тоа дека ептен му е јасна ситуцијата. .

иначе

tumblr_lg0oprrg6J1qetq8b.jpg

ако се занемарат рахитичниот експеримент на грдите и неимар, мислам дека би биле многу, многу заебани со останативе на сликата

Абе какво продавајне на Пато, се надевам дека на газдиве то не му идат ни на ум..

Ој боже, на сликата погоре го ставие и Кутињо, 2-рата резерва на Кхарја!

За гансо работата е што за странски клуб има клаузула да се купи за 50 мил.,а за друг бразилски 25мил. па затоа би одел во друг бразилски и на зима би дошол кај нас.Мене ова ми е ептен глупа варијанта ќе го шетаат месец ваму,месец таму не иде така ако мислиш да го купуваш и си спремен да искешираш пари иди спушти ја цената до 30 и шишај,ако не барај поевтин.Недај боже да го купат и ништо да не излезе од него(многу малку веројатно,не за џабе цел фудбалски свет го бара)џабе мачењето ќе биде.

Мене покрај тие двајца сакам од Порто еден од средината од Мутињо и Гуарин и двајцата се добри поготово Мутињо уште порано од Спортинг беше звер има техника мислам дека за замена на Пирло би бил одличен исто има и центаршут и шут добар.

Супер тим имаат Порто. Ама тешко да продадат некој сезонава. А плус 90% и тројна круна ќе освојат па цените ќе бидат до врв. За 2012 летото може некој да се пецне. Фалкао, Хулк, Фернандо ќе бидат одлични замени за Гатузо, Инзаги и Ибра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom