Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пишав и порано мислам, а и сега - среќен сум што Лападула постигна гол, се гледа колку му значи и навистина заслужува со пргавата игра што ја прикажа. Борбен е, ми се допаѓа неговиот карактер и се надевам ќе пружи уште многу добри партии.

Од Лега Про до повик за репрезентација во 3 години :bravobe:

Пишав и порано мислам, а и сега - среќен сум што Лападула постигна гол, се гледа колку му значи и навистина заслужува со пргавата игра што ја прикажа. Борбен е, ми се допаѓа неговиот карактер и се надевам ќе пружи уште многу добри партии.

Од Лега Про до повик за репрезентација во 3 години :bravobe:
варди :P

jamie-vardy-of-leicester-city-poses-for-photographs-wit-the-premier-picture-id528945154

if-you-know-what-i-mean.png

Белоти само ако се носи напаѓач. Берарди и Кеита се добри за да се има избор на крила. Сусо/Берарди и Нианг/Кеита ќе биде одлично да се имаат.

Sent from my Ultra using Tapatalk
2b9fc12fac64ac56a232835da7ce21b7.jpg

e52fc681be4d3d891f97a0965d75cf23.jpg

70ea9b5f3a5f5084e9d7c0b774b437e2.jpg

Белоти печен за у Милан

Sent from my MI 5 using Tapatalk

:D

Во Палермо играше одлично, а ниеден поголем клуб не го зема за смешната сума од 7.5 мил. Сега Торино ќе земе најмалку 30 мил, а може и 60 мил ако потпише нов договор.
Белоти, Берарди, Бернардески и Пелегрини. Италијанци кои се на листата на Монтела.

:D

Во Палермо играше одлично, а ниеден поголем клуб не го зема за смешната сума од 7.5 мил. Сега Торино ќе земе најмалку 30 мил, а може и 60 мил ако потпише нов договор.
Белоти, Берарди, Бернардески и Пелегрини. Италијанци кои се на листата на Монтела.
Ко што земаа за глик голема пара така и за Белоти ќе земат. :D

Sent from my Ultra using Tapatalk

30м у јануари нека дадат и нека го зимаат одма, одличен играч, ќе добиеме шпиц за наредни 10 години.

Шева му бил омилен играч, фан на Милан е, ќе гриза секоја утакмица со Лападула.

Глик и Белоти се сосема различно, немаше интерес од поголеми екипи. Ако се вмешаат Челзи, Наполи, Јувентус ќе побара и 40 мил. Максимовиќ го даде за убава сума.

Басели,Берарди,Белоти....има уште по некој од Торино/Аталанта добар млад италијанец,нема да биде лошо да ги соберат,млад италијански Милан до сега дава резултати.

Иако пак ќе кажам,на Зима мора да се одврзе кесето,мора по некоја ѕвезда да земат,добро е и за маркетинг и за атмосфера и за привлекување уште јаки играчи.

Нема да ја болат колената. [emoji12][DOUBLEPOST=1478965353][/DOUBLEPOST]Milan are interested in Ricardo Rodriguez of Wolfsburg

Да се надеваме дека после 12345 бекови конечно ќе земат еден саалм. :D

Последно уредено:
Ромањоли, Де Шиљо и Бонавентура асистенти во прво полувреме за Италија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom