Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Монако сака да ја прекине позајмицата на Ел Ша.:несвест:

Ја мислев дека исполнета му била квотата за настапи, ама он имал уште една утакица и ќе го бетонираат на клупа изгледа за да ни го вратат...Можно било експресно да биде проследен во Џенова да ја игра вторава полусезона за да има минутажа за европско .

Нека го вратат зимава, отколку да фрлаат пари за друго крило. А на Џенова многу ќе и се и Сусо и Ел Шарави.

Нека го вратат зимава, отколку да фрлаат пари за друго крило. А на Џенова многу ќе и се и Сусо и Ел Шарави.
Ел Шарави и да се врати може да игра само ЛЕВО и тоа ќе му биде замена на Џек а ние фрка иаме со десното крило кое не ни постои така да мораат да земат нешто за да има Синиша повеќе опции.

Галијани моментално е на одмор у Бразил, плива и ебе мрсни гзои па коа ќе се врател за недела дена мош ќе праел трансфери.

Ел Шарави+Матри+Кеш за Кандрева.Само баш ме интересира Боатенг шо ке го игра,не ме чуде и лев бек да го ставе хаха

Галијани моментално е на одмор у Бразил, плива и ебе мрсни гзои па коа ќе се врател за недела дена мош ќе праел трансфери.
Ин: Витсел, Миралас, еден ЦБ

Аут: Ноче, Черчи, Запата, Поли,

Позајмица: Маури, Сусо

Ако веќе фантазираме ова би било супер јануари :D

Големи муда, и Шарави можеше да иде у Анжи за 40ка ама ништо...
Тогаш да отиднеше Пато и Шарави ќе цвичевте овде на форум, сеа како не отиднаа.... а и да отиднеа што? подобри може ќе бевмо а? ќе уложеја може нешто а? Иста приказна да не се повторуемо сеа знаемо што се деси по продажбата на Ибра и Силва.... Пари од продажба на добри играчи до сеа не се покажаа од Милан, замена квалитетна никаква!

Него друго сакав да пишем, не се замарајте со Пато и Шарави пошто напред секако смо фул!
Адриано, Бака, Балотели, Нианг па и Менез.... нема потреба од други било кој, овие се супер според мене, само треба квалитет у средината, таму треба една убаа чистка да се напрае, барем зимава да се исчистимо од 2ца (Ночерино и Поли ако може) па на лето и од Хонда и Черчи и таман....

Видич се спомнуе нешто, ја би немал ништо против да потпише на една година... Поубоо него ќе го гледам него Палета да се врати или Запата да остане! Ромањоли сигурно појќе ќе научи од него него од нив...

Многу пати сум размислувал за оваа говно ситуација во која сме денес и секогаш како еден од клучните моменти го воочувам баш овој кога го блокираше Барбара трансферот на Пато.

Тој пропаднат трансфер си имаше домино ефект со големи последици. Ја во тоа време искрено не сакав да си иде, ама тоа останување се покажа како грешка пошто за неполна година покасно, го дадоа за повеќе од дупло помалку пари, а во математиките за тој трансфер таа зима беше вклучен и Тевез, кој потоа заврши во Јуве и им донесе што им донесе, а нас ни беше утрапен Матри што ни донесе курац.
Oд тука може да се каже дека тргна се у курац бар за последниве неколку години, ако се додаде и Пирло што им го дадовме на Јуве на тацна, а баш он и Тевез се покажаа како клучни за се што освоија последниве сезони.

Се на се, лошото менаџирање на Галијани и шпанските серии на Барбара многу работи испосраа, што е основен аргумент против тој дупли менаџмент(а бога ми и троен од летово) што пробуваат да го глумат минативе две години, а што резултира со трансфер фијаска и смејурии како летово.

Нас може да не болат трансферите на Кака и Шевченко, ама тајмингoт во смисол на пари и проценка на форма беше перфектен, обратен пример беше Пато .

Се ке беше поинаку со Силва и Ибра, џабе зборвите, од Пато парите едино позитивно ќе беше Тевез а од остатокот ништо не ќе видевме но со Бонера и Антонини во одбрана не вервам дека Тевез ќе ни донесеше титула.
Било поминало не вредит ни да се прајт муабет, да фрлат пара за квалитетни играчи зимава имаме шанси со малце среќа да завршиме 3ти, не смеат да престанат да инвестираат во тимов и не смеат да продаваат поединци со не држат колку толку во живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom