Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
мене исто така многу позадоволен би ме направило ромањоли да го земат него витсел
а и глик би го сакал многу многу :icon_mrgr::icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1436993858][/DOUBLEPOST]
многу наликува на куртоа ... можеби ради физикусот :)
али како и да е мислам дека треба да тренира со првиот тим и да учи од поискусните играчи и таму на 18-9 години да се даде на позајмица каде би бранел стандардно и може да биде нешто големо од него (освен висината нели :D - висок е 196 а има простор за да порасни уште некој сантим 16 г е )

Последно уредено:
Stefan Savic “would like to join #ACMilan , but a transfer does not depend only on him,” said his agent

OFFICIAL: Gabriel joins Napoli on loan for the 2015-2016 season (no buy-out clause)

Незнам зошто не загризаат за Алан, дечково нема да кошта повеќе од 15милиони а е ѕвер башка има 24 години, прав модерен ДМ

Galliani: "Our offer for Romagnoli is €25m and we won't change it. If Roma don't accept it, then we will look elsewhere."
Galliani: "Savic? We will see. We already have 5 central defenders and that's the ideal amount: Alex, Mexes, Paletta, Zapata and Ely. "

Сите пишувате да продадат еден од Алекс или Запата,никој не го спомнува Палета,тој е untouchable.Запата сигурно нема да лета затоа што треба да му биде BFF на Бака.
Алекс можеби ке се врати во Бразил ако се согласи на драстично намалување на платата.
Што се однесува до мене требаше да ги исчистат сите четворица,и да донесат други.
Требаше одбраната да им биде приоротет и најмногу да се потроши таму.Откако останавме без Т.Силва и Неста во 2012 одбраната е катастрофа и последниве три години примаме по 50 гола во Сериа А.

P.S. Liverpool enter talks with AC Milan for £10.5m striker Jeremy Menez

не би сакал да си иде менез
но тоа ако значи доведување на ромањоли и уште еден добар централен бек и поголем простор за нијанг - би ја прифатил неговата продажба

Евентуалната продажба на Менез нема никаква врска со трансфер за централен дефанзивец. Убаво кажа галијани пред да дојде некој мора да се ослободиме од тие веќе што се во тим. Продажба со менез може да има врска со Ибра а не со друго. Да се ослободи место за него.

Иначе има шпекулации дека има некако договор за Абденаур или како и да се вика точно од монако но прво треба француски пасош да извади за да може да дојде.

или пак да дошол наредната сезона, оваа позајмен да ја изигра во монако ако не земи француски пасош
наводно агентот изјавил дека бил постигнат договор со милан
шо знам многу нереално ми е за да биде вистина[DOUBLEPOST=1437068777][/DOUBLEPOST]
терминатор!!!
помоќен дефанзивец од стам до сега не знам дали сме виделе уопште
според мене најдобриот дефанзивец у италија би бил абденур само да го земеме :semolam:[DOUBLEPOST=1437068993][/DOUBLEPOST]
:shok2::shok2::shok2:

Последно уредено:
Ова секојдневно спинување како Михајловиќ ги терал да тренираат ’ЈАКО’, веќе станува досадно.

Ајде бе, трчале на тренинг и работеле озбилно. :)

Мајстори се за вакви спинувања... Минатата сезона Инзаги беше студиозен и амбициозен. А ми текнува пред неколку години кога неколку дена се пишуваше како се собрале експертите во Милан и одлучиле дека повредите се случувале (а, тогаш има ептен повреди) биле поради недостиг на салата, во Миланело не им давале доволно салати да јадат... А и имаше и еден буцко кој работеше со повредените и таа вест беше форсирана... :)

Мораш да смениш аватар пошто позава премногу ме потсеќа на Мезбах, што не е океј :D.
Штом не е океј ќе треба да го игнорираш тогаш Антонели :icon_lol:

IM_Antonelli3.jpg

mesbah-djamel-milan-getty.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom