Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
PORTIERI: Abbiati, Gori (66), Diego Lopez

DIFENSORI: Albertazzi, Alex, Bocchetti (19), Calabria (96), De Santis (97), Rami, Zaccardo

CENTROCAMPISTI: Essien, Muntari, Poli, Suso, Van Ginkel, Felicioli (37), Di Molfetta (38)

ATTACCANTI: Cerci, Destro (9), Honda, Menez, Pazzini
Дојде време да неможе прв тим да се склопи

Дали ги гледаше некој Сапонара и Нианг, како изиграа?

И каков е договорт со Емполи за Сапонара?

Антонели моментално е во врвна форма, подобар не бил, во добри години е , наше дете. Солиден трансфер се надевам нема да разочара[DOUBLEPOST=1422736745][/DOUBLEPOST]
Дали ги гледаше некој Сапонара и Нианг, како изиграа?

И каков е договорт со Емполи за Сапонара?

Со право на откуп али незнам точно која сума беше нешто 4,5 милиони симболично, ова за Сапонара

А Нианг е без право на откуп

Емполи само во случај да остане во Серие А, може да искористи клаузула од 4,5 милиони за да го откупи Сапонара. Нијанг е на обична позајмица.

Чудно ми е како никој не искоментира на темава за више и официјалната иницијатива за нов стадион, ретко позитивна работа во овој период на Милан.

Искрено, ме плаши повредава на Абате. Не знам колку е сериозна, ама немаме десен бек и се некако ми мириса на некое панично решение во вид на Бово, Гасталдело, Раимонди, Џандоменико Место, Споли и на нив сличните.

Емполи само во случај да остане во Серие А, може да искористи клаузула од 4,5 милиони за да го откупи Сапонара. Нијанг е на обична позајмица.

Чудно ми е како никој не искоментира на темава за више и официјалната иницијатива за нов стадион, ретко позитивна работа во овој период на Милан.

Искрено, ме плаши повредава на Абате. Не знам колку е сериозна, ама немаме десен бек и се некако ми мириса на некое панично решение во вид на Бово, Гасталдело, Раимонди, Џандоменико Место, Споли и на нив сличните.
Не заврши трансфер периодот? Или го продолжија дека викенд?

Не знам зошто, ама трансфер периодот се затвора утре во 23:00h

За да доземе Милан уште некој што после Господ нема да може да го избрка.

10430824_10152599375291937_5448869644962849901_n.jpg

Таман има време за поклон мистер икс од ил президенте.

Дестро позајмен 6 месеци,со право на откуп за 14 милиони.
Лука Антонели позајмен 6 месеци,со право на откуп за 4 милиони.
Бокети позајмен 6 месеци,со право на откуп.

Моабетот ми е ако треба да платиме,могу брзо и лесно можело дасе донесат квалитетни и солидни играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom