Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Те прашува колку кошта а не колку (не)вреди.100 денарисе заебавам.Па незз 183,40mil pisuva na transfer market
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те прашува колку кошта а не колку (не)вреди.100 денарисе заебавам.Па незз 183,40mil pisuva na transfer market
епа незнам ја види прашај си го Берлускони,и што ме замарате со тоа.Ја така мислам дека може стварно има проблеми гледаш човекот на сите страни е дужен и озбилно е тоа дека бара некој што ќе земее пола од тимот[DOUBLEPOST=1422140901][/DOUBLEPOST]Те прашува колку кошта а не колку (не)вреди.
ти сакаш да кажеш дека ја не сум фан на Милан и како баш ми е гајле за тимот,и дека сликава е ко намерно ставена да не би помислиле дека лажам,и дека тоа го пишувам ко да сакам да ве утешам а баш ми е гајле за тимот?Стив си го лади со нас
Абе Стив Манданда или како и да си... остај што ти пишуаат најјачи си!ти сакаш да кажеш дека ја не сум фан на Милан и како баш ми е гајле за тимот,и дека сликава е ко намерно ставена да не би помислиле дека лажам,и дека тоа го пишувам ко да сакам да ве утешам а баш ми е гајле за тимот?
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Mandanda na ovoj stiv mandanda misleseАбе Стив Манданда или како и да си... остај што ти пишуаат најјачи си!
значи колку брзо заборавате што овој човек има направено за Милан,па да не беше Берлускони Милан ќе беше еден обичен клуб како ливорно итн.Човекот што и на мочање оди со хеликоптер бил во долгови.![]()
Милан моментално под овие околности е обичен просечен тим. Па и тоа е многу ако се има у предвид дека Лацио е просечен тим.значи колку брзо заборавате што овој човек има направено за Милан,па да не беше Берлускони Милан ќе беше еден обичен клуб како ливорно итн.
Наводно Силиво ја гледал утакмицата со Спалети, сеа ова не мора да е точно, ама јасно на што се инсинуира со оваа информација. Мислам дека ако Пипо не го победи Лацио во вторник и испаднат од купот, многу извесно е дека во среда ќе има нов тренер. Проблем е што Милан ќе плаќа три плати на три тренера и ќе им се фати ко Мурињо да го ангажирале . Влезени се во спирала од говна и после информација од типот дека за лев бек го планирале Споли од Катанија мислам дека не се баш заинтерирани за излез.