Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
инзаги треба да си поднесе оставка.... али јебига се плаши типот у старт да не му се сјебе кариерата, се надева да не ќе се подуправи и да остане уште година-две
Џабе, иста песна ќе свири... мора првин да се исчисти тимот од непотребни играчи, и од оние што не се залагаат ич! Алегри, Сидорф, Инзаги... не е до нив, ете го Алегри со Јуве прв! Ама они го имаат Погба а ние Поли!

Да им ебем све а!

Coach Inzaghi: "There is still the entire second part of the season to play. Nothing is lost" :yid:

Realno najmnogu e do Pipo
Ima tim coekot da gi shamara ekipite kako Palermo, Empoli, Atalanta do 101 i nazad.. Ne ocekueme nie titula ali sramno e da ti dominiraat ekipi kako gore navedenite ..ni treba trener kako Simeone, Klopp... Nema motivacija vo timov ..

Ali pokraj se ja sum ZA Pipo.. Mislam deka mu treba vreme da dokaze deka vredi

Се замавале Абате и Черчи изглеа. :pos::facepalm:

In the first part of the season, one in which he starred, Abate was accustomed to Honda that cut to the very center and the freed space. Cerci, however, is always off right and stands in the way. Nervousness, given the result, grows and so, at half-time, flies a few words too.

Кога играат со Хонда десно крило,јапанецов иде повеке во средина и му прави место десно на Абате.
А Черчи иде само десно,и му сметал на Абате.
За тоа се спукале.

Абате и Ибра се многу добри другари , не знам по кој основ и како ама вистина е( Ибра трзаше за него во ПСЖ). Тоа со Черчи се приметуваше низ цела утакмица, a како дојде на дереџе Абате да комданда и да кажува во Милан ја се чудам уште лани кога со Монтоливо му направија пуч на Сидорф и ја навртеа цела соблекувална против него откако ги искритикува за незалагањето.

Пипо веќе ги испушти конците од рака и ако не победи и наредно коло време е да лета додека уште има математички шанси за трето место да се проба со некој поискусен. Ариго Саки е вратен во Милан да биде како тренер на тренерите( новоизмислена функција) и он и Тасоти мислам дека можат да извадат повеќе од екипава, пошто ова што се игра и што се гледа не може само да се оправда со слаби играчи. Ова е системска и тактичка утка и од авион се гледа дека тренерот ја има усрано.
Жално е во што го претворија Милан, толку се тиња што не се ни нервирам веќе кога ќе изгубат вака како денес.

Бонера е најмирен и најверојатно ќе му го продолжат договорот. :cool:

Го изгубивме реномето за да доведеме тренер од светска класа. Никој што е класа тренер не би се нафатил да биде тренер на Милан, пошто нели нема да му се доведат играчи и слично. Така да и да си отиде Пипо пак ќе дојде некој тапа. Како не му е жал на Берло да го гледа Милан на овоа дереџе, одврзи кесето бе коњу донеси го Симеоне плати му 8 милиони дај му 40 50 милиони за трансфери ебате... Едино Карло да ја усере со Реал сезонава, па да дојде кај нас... пошто се изнашета чоекот си зема во сите лиги по некоја титула и ваљда ќе се нафати да си дојде дома. Едино тој чоек да извади максимум од овие боранија играчи и да не внесе барем ЛШ.
Како бе Конте можеше од оној усран тим на Јуве да напраи шампион. Може и некој нас да не среди. ( Малце оптимизам во стил на СТИВ)

Требаше конте да го лапаме, али инзаги беше веќе земен. Убеден сум дека да беше Конте ќе имавме подобар пласман од сегашниот, Пипо е неискусен тренер сеуште, штотоку тој се вклопува на тренерската позиција.

Конде да ти дојт во овој Милан? Не верувам.. Да му се ветеше нешто и така така, ама јасно е дека немаше да го исполнат и ќе си даеше отказ фино лепо.

Конде да ти дојт во овој Милан? Не верувам.. Да му се ветеше нешто и така така, ама јасно е дека немаше да го исполнат и ќе си даеше отказ фино лепо.

зборувам за летото, кога го напушти јувентус. А ние пред неколку дена го нагласивме Пипо за тренер официјално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom