Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
tumblr_lteb9ruZoi1qfvcb1o1_400.gif

Caoo zuriiiiiiim!1111

Последно уредено:
Добро барем го ставаат да брани...

Кога ќе се пензионира бонера (не заслужува неговото име да го напишам со голема буква) ќе собирам потписи за да добиеме државен празник ние навивачите на Милан.

Кога ќе се пензионира бонера (не заслужува неговото име да го напишам со голема буква) ќе собирам потписи за да добиеме државен празник ние навивачите на Милан.

Не е толку до Бонера колку што е до оние воловите што го играат и оние што го чуваат 300 години во тимов.

Milan want Illarramendi on loan
With Sami Khedira's wage demands too high to afford, Milan CEO Adriano Galliani will reportedly speak with Madrid supremo Florentino Perez over a possible loan deal for Spanish midfielder Asier Illarramendi.

Претседателот на Џенова, Енрико Прециози денес за италијанските медиуми потврди дека се било договорено Погба да потпише за Милан и да дојде на едногодишно позајмица во Џенова, но Адриано Галиани во последен момент кажал „НЕ“ поради големата провизија која ја барал неговиот менаџер Мино Раиола. (n)

Претседателот на Џенова, Енрико Прециози денес за италијанските медиуми потврди дека се било договорено Погба да потпише за Милан и да дојде на едногодишно позајмица во Џенова, но Адриано Галиани во последен момент кажал „НЕ“ поради големата провизија која ја барал неговиот менаџер Мино Раиола. (n)

година дена пред да потпише за Јуве, знам нашиве го сакаа доста но на крај ништо не испадна дебакл потези прават во последно време..
инаку доста загризаа за Крамарич од Ријека како демек го договориле за 4м.

Прециози има изјавено дека ги пропуштил и Меси и Кристијано и остала багра :D

година дена пред да потпише за Јуве, знам нашиве го сакаа доста но на крај ништо не испадна дебакл потези прават во последно време..
инаку доста загризаа за Крамарич од Ријека како демек го договориле за 4м.

Contract until:30.06.2015 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom