Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не бе кај знае да подава де јонг....Кога смо кј Де Јонг:
![]()
вака ми изгледа на лева верзија на тарабата.. за него не погрешив дека ќе биде ѕвер во дриблање кај нас па и за овој се надевам немаИначе изгледа Сусо од ливерпул ни е договорен за од лето..ама ќе сме се обиделе и на зима да го земеме....ја лично појма неам што играч е ....
Montolivo's recovery is going better than anticipated, and he could return to playing in November.
Suso will move to Milan next season for a fee of €3m. Dortmund and Atletico were also targeting him. (Di Marzio)
Не е лошо и овој и Рабиот да ги земат во јануари пред да им истече договорот.
Интересни фудбалери имаат договор до 2015
http://www.transfermarkt.co.uk/statistik/endendevertraege
Левак е може да игра крило и втор напаѓач. Конопљанка или Јармоленко, но не ми е верува овие да останат без нов договор.На Галијани му се допаѓа ова
што игра овој Сусо бе освен кај крофната што заигра 2-3 утакмици во Ливерпул после тоа исчезна, некаде во Шпанија беше на позајмица..да можат Конопљанка да го земат би било добро![]()
Левак е може да игра крило и втор напаѓач. Конопљанка или Јармоленко, но не ми е верува овие да останат без нов договор.
Top 3od koja droga zemas?