Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
BwoHxpoIgAA1mfH.jpg

o.O

Кога смо кј Де Јонг:
10356335_796000233783774_5443677110829310916_n.jpg
не бе кај знае да подава де јонг....:свиркам:[DOUBLEPOST=1409875858][/DOUBLEPOST]Иначе изгледа Сусо од ливерпул ни е договорен за од лето..ама ќе сме се обиделе и на зима да го земеме....ја лично појма неам што играч е ....

Иначе изгледа Сусо од ливерпул ни е договорен за од лето..ама ќе сме се обиделе и на зима да го земеме....ја лично појма неам што играч е ....
вака ми изгледа на лева верзија на тарабата.. за него не погрешив дека ќе биде ѕвер во дриблање кај нас па и за овој се надевам нема :icon_lol:

Montolivo's recovery is going better than anticipated, and he could return to playing in November.

Suso will move to Milan next season for a fee of €3m. Dortmund and Atletico were also targeting him. (Di Marzio)

Не е лошо и овој и Рабиот да ги земат во јануари пред да им истече договорот. :P

Интересни фудбалери имаат договор до 2015 :X3:
http://www.transfermarkt.co.uk/statistik/endendevertraege

Последно уредено:
Montolivo's recovery is going better than anticipated, and he could return to playing in November.

Suso will move to Milan next season for a fee of €3m. Dortmund and Atletico were also targeting him. (Di Marzio)

Не е лошо и овој и Рабиот да ги земат во јануари пред да им истече договорот. :P

Интересни фудбалери имаат договор до 2015 :X3:
http://www.transfermarkt.co.uk/statistik/endendevertraege

На Галијани му се допаѓа ова :D
што игра овој Сусо бе освен кај крофната што заигра 2-3 утакмици во Ливерпул после тоа исчезна, некаде во Шпанија беше на позајмица..да можат Конопљанка да го земат би било добро :D

На Галијани му се допаѓа ова :D
што игра овој Сусо бе освен кај крофната што заигра 2-3 утакмици во Ливерпул после тоа исчезна, некаде во Шпанија беше на позајмица..да можат Конопљанка да го земат би било добро :D
Левак е може да игра крило и втор напаѓач. Конопљанка или Јармоленко, но не ми е верува овие да останат без нов договор.

Da mozat da go lapnat Sirigu i eden od Ukraincive :D

Ama ke im prodolzat .. Nie da gledame da go zadrzime De Jong

Ovie nasive ako ne go vratat Pato eve te :D

Левак е може да игра крило и втор напаѓач. Конопљанка или Јармоленко, но не ми е верува овие да останат без нов договор.

Лоша е состојбата во Украина тоа би можеле да го искористат.

Lopez(Abiatti)

De Sciglio(Abate) Alex(Zapata) Rami(Mexes) Armero(De Sciglio)

HONDA(Poli) DE JONG( Van Ginkel) MUNTARI (Bonaventura)

Menez(Niang) Torres(Pazzo, Niang) El Shaarawy(Niang, Bonaventura)

Мислам дека сме кадарни за топ 3 сезонава, само да не не мачат повреди, најважно е Шарави да биде здрав. Монто се враќа декември.

Овој Бонавентура може да покрие и на Right Midfield и Left Wing. Нианг исто може да покрие 3 позиции како замена, десно лево и цетрално. Е сега Хонда дали би можел да игра како Right Midfield. Ако не го бива секад е тука Поли. Може и Шампоњарата да поигра, да го видиме шо играч е , втора сезона му е , асално не заигра ебате.

Top 3 o_O od koja droga zemas?

Во италијанско играат, нормално дека имаат шанси. Ако Рома минатата год со тој тим се бореше за титула, не гледам зошто и Милан да не можат да се надеваат на топ3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom