Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Исак Акутееф, 15 години, го сметаа за голем талент, еден од најголемите таленти од Гана.
Одел по пут со слушалки и го удрил воз..
Стварно штета, да се надеваме дека ќе преживи иако викаат дека состојбата му е многу лоша...

Исак Акутееф, 15 години, го сметаа за голем талент, еден од најголемите таленти од Гана.
Одел по пут со слушалки и го удрил воз..
Стварно штета, да се надеваме дека ќе преживи иако викаат дека состојбата му е многу лоша...
Малку нејасно ми преведува транслејтот , на ФБ вика кола , на линкот вика воз ,како и да е штета ,младо дете

Овоа за позајмицава на Гинкел не е уште дефинирано дали ќе има право на откуп, нема ни да испадне во јавност најверојатно... ама мислам дека ќе можеме да го откупиме ако се покаже, за вакви работи барем Роналдо наш го бива

жалосно ова за детево од гана :(:place:
ајде да бил со кола, али ако не бил у кола зарем има шанси и да преживее? :confused:
се надевам се ќе биде во ред со него и ќе си се врати на терените и на нормалниот живот!!! :cuc:

за сликата што е со трансферите... ова е еден од подобрите трансфер периоди во последните години, солидни играчи беа ангажирани али сепак далеку од тоа што треба

бианбиани ќе биде повеќе од солидно засилување барем според мене и секако дека е подобро да се земе бианбиани него никој! :)

Ваков центаршут се гледа еднаш во сто натпревари. :LOL:

tumblr_nb6vatXSo81r5dmlbo1_500.gif

Овие Манчестер изгледа му го раскинале договорот на Кагава, директива во Дортмунд , како не го убедија и овој да го лапнеме за без пари, Хонда му е тука шо:icon_lol:

Овие Манчестер изгледа му го раскинале договорот на Кагава, директива во Дортмунд , како не го убедија и овој да го лапнеме за без пари, Хонда му е тука шо:icon_lol:
Кои без пари, 10 милиони евра е транферот

Абате ја да го чувам нема центаршут асален да напраи а не некој професионален играч.Значи коњ да беше ке тргнеше еднаш у лево а не цело време десно:)))
Кагава не ни треба и така се прејадува цело време:)))
Слаб професионалец е,сезонава едвај се откачивме од таквите како него...така да не ни треба

Прочитав некој линк на фб као му се раскинал договорот, нешто беше од еуроспорт , не ми се гуглаше и шта сад?

Уште вчера потпиша договор со Дортмунд.[DOUBLEPOST=1409560883][/DOUBLEPOST]
Се чуствува зголемена тимска хемија без Балотели...видете само како Менез и Шарави се враќаа назад да покриваат... Поли и Мунтари гинеа за секоја топка,Де јонг стандард...не ми се свиѓа како се браневме после водството... Запата одигра добра партија

Шарави секогаш помага во одбрана но сега и на Трофео тим и вчера Хонда и Менез доста помагаа исто.

Isaac Akuetteh, Milan's 15-year-old player has reportedly been hit by a train. Allegedly, he had his headphones on and didn't hear it coming.

Last season, Isaac Akuetteh had an impressive 21 goals in 17 games record for @acmilan's Giovanissimi Regionali B.

Isaac is still fighting for his life nonetheless. #PrayForIsaac Siamo tutti con te!!

Страшно....

Bwb2u3TIcAALSS0.jpg

(y)
Ako изигра 20 утакмице се активира клаузула у која има цена за колку може да го одкупиме, само не се знае бројката...
Значи Галијаниво еј :icon_lol:, зашто однапред да мора да има одкуп, вака за 19 утакмици ќе видат дал го бива детево или не :cuc:

Колку си грешка бе Марли :D Неаме право на откуп ко што знам ја.

Читај

Milan will pay €0.4m to loan Van Ginkel for this season. If he plays more than 20 matches: + €0.1m. Less than 20 matches: + €0.2m.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom