Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Навивачите?
Клубот го стави Икер пред Диего иако првиов е ужасен ама подобро за нас, страшен голман зема Милан за ич пари.

Инаку колку што сум читал низ нет навивачите на Реал повеќе сакаа Диего да остане а Икер да си оди.
Кога? Сега? па до пред да освојат ЛШ по 10 пат го колнеа Диего

Кога? Сега? па до пред да освојат ЛШ по 10 пат го колнеа Диего
Прашај ги ќе ти кажат...повеќето ако не сите беа за Диего да остане пред Касиљас и покрај тоа што со Касиљас на гол освоија Лш...и тоа кажува нешто...

Добро бе добро, сите голмани во Сериа А се боље од него, јасно е. Голман на Јуве и Интер е боље од голман на Реал, ок. :icon_mrgr:

Добро бе добро, сите голмани во Сериа А се боље од него, јасно е. Голман на Јуве и Интер е боље од голман на Реал, ок. :icon_mrgr:
:eek: Се зезаш или стварно си глуп? Сакаш да кажеш дека Лопез > Буфон? Очигледно немаш лекарско ти момак.

:eek: Се зезаш или стварно си глуп? Сакаш да кажеш дека Лопез > Буфон? Очигледно немаш лекарско ти момак.

копук, оправи го речникот малце, знам дека како интернет навијач си навикнат да си јак пред монитор со луѓе што нема да ги сретнеш никад, ама нема потреба и со мене така.

Во моментална форма, да. Лопез > Буфон + Ханданович X Лав Јашин.

Далеку од тоа дека сум интернет навијац и дека се курчам пред монитор, ама очигледно го прими одма со еден збор али нема везе.
Кај виде дека Буфон не е во форма? И прошлата сезона си бранеше топ. Човекот си е класа и си брани стандард и на светското за Италија имаше неколку ментални интервенции. Лопез за Реал минатата сезона да не беше несовладлив? Не ми се верува уште што пиша погоре пред мојата реплика.:pos:

Не бе Абиати > Сите од Серија А + Лопез :icon_lol:

what the heck throw Neuer in there :D

Не бе Абиати > Сите од Серија А + Лопез :icon_lol:

what the heck throw Neuer in there :D

ок бе ок, Буфон измислител на голманството, од прв ден откако стапнал на терен до пензионирање најдобар голман на сите времиња. Никој не смее да спомне дека било кој друг што помислил да брани за секунда бил во подобра форма од него .

Не се карајте Лопез е боље.. ако се лажеме:icon_mrgr: една сезона бранел добро и одма го направија боље од Буфон,Milan fans.

ок бе ок, Буфон измислител на голманството, од прв ден откако стапнал на терен до пензионирање најдобар голман на сите времиња. Никој не смее да спомне дека било кој друг што помислил да брани за секунда бил во подобра форма од него .
дај бе брат жити се те заебавам шо тие, гледаш смајлиња има ебаго

буфон и 2 години да е повреден е подобар голман од било кој во тој момент
кога ќе заврши кариера може да биде тренер во јуве и да го водат играч тренер и да биди најдобар во светот до таму негде 70тина години, уствари тоа зависи од повеќе фактори до колку би ја имал таа улога:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom