Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дали сте сериозни со муабетиве за нианг? :pos::pos::pos:Има талент дечкото ама нема мозок ....во тој дел бетер и од балотели е и затоа никад ама никад нема да биде од него играчиште....што побрзо си отиде тоа подобро...

Како што ми изгледа ќе го вратиме Мароканскиот Меси за 3-4 мил. :D
Утре стариот ќе се сретне со агентите на Таарабт, Армеро и Диего Лопез.

Ќе биде изненадување ако дојдат Черчи и Меси. :X3:

Како затвореник е :pos:

BugUr2lIYAAc9RE.jpg

A deal on the loan of Barcelona midfielder Alex Song (26) to Italian club AC Milan is close. One-year loan plus buy option in 2015.

Последно уредено:
Bug_WLgCcAAquMw.jpg

Кој е ка нас... све земамо играчи од големи тимови!
Џубрето од ПСЖ, Реал, Барса.. кј нас тоа све се гледа ко класа и големи имиња, незнам како го пропуштија Ешли Кол..

Едино што ми прае мерак е што Инзаги веруе у младите и им дава шанса барем на пријателските и тоа што се одслободија од доста играчи иако паре земаа само од Констант :)
Уште Есиен и Закардо да се шутнат и ќе биде убоо... и Амелија втори дел гледам го бараат Сасуло, нека го дадат одма!

Ако во септември учителката ми даде за домашно да напишам нешто за тоа што се случувало за време на летниот распус, веќе имам скица на тој состав. :)

Наслов: #
Тема: Преоден рок лето 2014 г.
Содрижина: Од јуни до септември, од Тарабт до Тарабт.

Некако не ми се допаѓа трансферот многу му е 4 годишен договор по 2.5 + бонуси.
Galliani with Diego Lopez' agent in Forte dei Marmi today :pos:

Untsssditled.jpg

Добиваме одличен голман за ич пари и не толку висока плата.[DOUBLEPOST=1407582037][/DOUBLEPOST]
Некако не ми се допаѓа трансферот многу му е 4 годишен договор по 2.5 + бонуси.
Ај жити се образложи како и зошто?

У најдобри години е човеков и 2.5 милиона се ништо. Класа голмани испод 6-7 милиона плата не можеш ни да донесеш бре.

Bul6JGHIAAAGOr4.jpg:large

Последно уредено:
Сега уште одбраната да ја закрпат со еден подобар штопер и убо ќе биди. За гол давање ќе се молиме на Балотели со Шарави да напрат нешто сами..

Не заебавајте За без пари земавме одличен голман... башка годините не се проблем за голманите до 36 таман ќе биде одличен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom