Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Интер го имав отпишано од борбата за 3то место, но засега изгледаат далеку по заинтересирани од нас, многу тешко ќе е, ако испадниме 3ти на крај, ќе треба големи пофалби и за тренерот и за играчите :facepalm:

Мексиканскиот голман Гиљермо Очоа би можел да потпише за Милан во Јануари
Како ви се чини? Очоа- Габриел + некоја будала за трет голман :)

кој е анонимецов, поарно маркети или перин да си ги купиме, па габри да оди 2 голман, јас сум за маркети втор габри...
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:30 ---
Интер го имав отпишано од борбата за 3то место, но засега изгледаат далеку по заинтересирани од нас, многу тешко ќе е, ако испадниме 3ти на крај, ќе треба големи пофалби и за тренерот и за играчите :facepalm:

интер гази се живо, јас ги сметам и конкуренти за титула, многу им придонесе мацари, + шо не играат европа... можат повеќе да се насочат кон скудето од нас

многу им придонесе мацари, + шо не играат европа... можат повеќе да се насочат кон скудето од нас

А демек "ние" ако не "игравме" во Л.Ш. ќе се насочевме и боревме за скудето ?

Метла за Алегри
Дојде време да си оди од Милан човеков..

Важи,ама пред него да си отидат Запата,Констант,Мунтари,Матри,Бонера.......

кој е анонимецов, поарно маркети или перин да си ги купиме, па габри да оди 2 голман, јас сум за маркети втор габри...

не ме зафркавај анонимец.. анонимец е за нас паметните македонци што сонуваме за некој од типот на касиљас и тие таквите..
сиг го имаш слушнато после оваа утакмица..
за маркети да, се сложувам ама реално за тоа да се случи галијани треба да му стане кум на лотито оти знаеме кој се мисли дека е првиот човек на лацио.. а перин, уште од почетокот не ми бил омилен и нема ни да ми биде.. ете викаа дека бил добар, а пескара примале мн голови оти биле слаби, па еве го сега во џенова па прима по 5-6 гола.. ние и онака имаме полоша одбрана од џенова, така да не верувам дека мн ќе смени..
за иден голман си го имаме габри и онака.. п.с денеска полни 21 год дечкото :)

интер гази се живо, јас ги сметам и конкуренти за титула, многу им придонесе мацари, + шо не играат европа... можат повеќе да се насочат кон скудето од нас

Oдличен голман е камо да дојт..

ИН-Очоа(Агаци),Антонели,Крисчито,Астори,Дориа,Наинголан,Пасторе,Сисоко,Адебајор,Хонда,Јармоленко.
Аут-Абијати,Амелија,Закардо,Ночерино(Мунтари),Кака,Матри,Мексес,Силвестре,Бонера
--- надополнето: 27 септември 2013 во 02:19 ---
со овие играчи на зимо и се први 100% а не коштат мн затоа шо се при крај со договор,некој се слободни а некој сакат да си заминат од клубо

Очоа за Маркети е Хуго Љорис !!
Одличен голман, баш го глеав со ПСЖ и си викам како не го земат маме му, таман е со годинете 26 мислим дека ги има...
Многу јак у воздушни дуели, нешто што немао 5 године више :icon_lol:

А демек "ние" ако не "игравме" во Л.Ш. ќе се насочевме и боревме за скудето ?

Важи,ама пред него да си отидат Запата,Констант,Мунтари,Матри,Бонера.......

Јас сум за да остане запата, незнам зошто но многу ми се допадна дечково по стилот на игра, треба да остане.

Јас сум за да остане запата, незнам зошто но многу ми се допадна дечково по стилот на игра, треба да остане.

Definitivno ne si istiot ti otkako ti ja skinaa temata za serie b. Zapata dobro se dvizi, nisto poveke, drvo nevideno, mi se cini samo radi nego imame primeno 5-6 gola sezonava.

Definitivno ne si istiot ti otkako ti ja skinaa temata za serie b. Zapata dobro se dvizi, nisto poveke, drvo nevideno, mi se cini samo radi nego imame primeno 5-6 gola sezonava.

освен Абате и Шиљо сите треба да летаат од одбраната ама тоа е, пред неколку години успеси правевме пред се со добрата одбрана а сега само напад купуваме..

Што сте се накурчиле на Запата бе аман, Дечкото ги дава последните атоми секоја утакмица,последнава со Болоња головите паднаа ради Абате и вториот ради констант кој го напраја магаре.
Доста плукате по штоперите кога немаат никаква подршка ни од соиграчите (освен Де Јонг) ни од бочните бекови кои се камен во одбраната. како второ Абијати е во катастрофална форма,погледнете Реина колку топки фати ,исто и голманот на Болоња ...а кај нас се што шутнаа се влезе,срека и онаа последната од Диаманти да беше прецизна и таа ке влезесе од 40 метра...па и за таа ке беше Запата крив.

ИН-Очоа(Агаци),Антонели,Крисчито,Астори,Дориа,Наинголан,Пасторе,Сисоко,Адебајор,Хонда,Јармоленко.
Аут-Абијати,Амелија,Закардо,Ночерино(Мунтари),Кака,Матри,Мексес,Силвестре,Бонера
--- надополнето: 27 септември 2013 во 02:19 ---
со овие играчи на зимо и се први 100% а не коштат мн затоа шо се при крај со договор,некој се слободни а некој сакат да си заминат од клубо
За овие треба да се потрошат 80 мил Пасторе е 35-40 мил не е 5 мил, а стариот ако има толку пари ќе даде за тројца квалиетни кои ќе играат за сите овие. ;)
Два леви бека ин а не си ги пишал Констант и Емануелсон аут :pos:
Адебајор нели само млади сакаме овој веќе иде накај 30 год :icon_lol:

И Абате не е ништо подобар од Запата се врати и примивме два гола поради него. :свиркам:

El Shaarawy: Our objective is to do better than last season. I'm ready to play as a trequartista.

Balotelli:
I made a mistake and I want to win and erase my faults. There should be equal treatment in Serie A. I don't want to be forced to end my career when I'm 28.

Нека си снима реклами :D

Пак со Бирса и Матри :icon_lol:
BVJ3GnSCUAA11ZF.jpg

Па Бирса сигурно ќе игра не беше лош на последнава сеа толку се можностите кој друг да игра? исто и за Матри ако не да го стави Закардо шпиц?

освен Абате и Шиљо сите треба да летаат од одбраната ама тоа е, пред неколку години успеси правевме пред се со добрата одбрана а сега само напад купуваме..

Освен АБАТЕ :facepalm:, па тој прв треба да си оди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom