Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На свадба сум тој ден па мене рачунајте ме за друга утакмица. Пример со Барса обавезно да се збереме.

Пејо и Дим6е задолжителни.

Кафиќ може тој кај што бевме тогаш ние.

Фросе задолжителна.

Јувенташки задолжителни. Пејо сака да ги кара и тоа ептен.

Дресови од Кака не примаме пошо Марли нема да сака да дојде.

Utakmicata e na 22ri (nedela) u 20-45 .... Ima vreme do togas. Cisto ko eden vid pred-dogovor da napraime. Ne sum prisustvuval dosega na sobiranki, ne ve znam... ali dosta od letoto pominav debatirajki so vas, pa kje bide uste pojako da se vidime/upoznaeme.
I drugo prasanje, kade bevte posleden pat(koj kafic), da ne se imate sobirano karsi gradezen(kaj bunjakovec) ili toa se ovie od fb stranata na milan? posto poveke pati (dur u citalna) iam primeteno rosonerski faci u toj kafic?

Има некој од Чаир или Бутел , Топанско или не ....?

На свадба сум тој ден па мене рачунајте ме за друга утакмица. Пример со Барса обавезно да се збереме.

Пејо и Дим6е задолжителни.

Кафиќ може тој кај што бевме тогаш ние.

Фросе задолжителна.

Јувенташки задолжителни. Пејо сака да ги кара и тоа ептен.

Дресови од Кака не примаме пошо Марли нема да сака да дојде.

koja e frose? :D

1234711_385133934949039_813740349_n.png

:D

Utakmicata e na 22ri (nedela) u 20-45 .... Ima vreme do togas. Cisto ko eden vid pred-dogovor da napraime. Ne sum prisustvuval dosega na sobiranki, ne ve znam... ali dosta od letoto pominav debatirajki so vas, pa kje bide uste pojako da se vidime/upoznaeme.
I drugo prasanje, kade bevte posleden pat(koj kafic), da ne se imate sobirano karsi gradezen(kaj bunjakovec) ili toa se ovie od fb stranata na milan? posto poveke pati (dur u citalna) iam primeteno rosonerski faci u toj kafic?

Глеавмо у Мондано, или Модано како и да се викаше, га глеавмо со Јуве у купот, и се паднаа и јувенташите у истиот кафиќ :icon_lol:

Убоо место "затворе убоо", "не дува од нигде", "топло ни беше многу"!!

И така !! :icon_lol:

Иначе и ја сум за, само не за у Модано !!

Ilumious пак ќе ни бидеш почесен гостин ??

Глеавмо у Мондано, или Модано како и да се викаше, га глеавмо со Јуве у купот, и се паднаа и јувенташите у истиот кафиќ :icon_lol:

Убоо место "затворе убоо", "не дува од нигде", "топло ни беше многу"!!

И така !! :icon_lol:

Иначе и ја сум за, само не за у Модано !!

Ilumious пак ќе ни бидеш почесен гостин ??

Iskreno najmalce bitno mi e kaj kje bide desavkata. Bitno da se desi :D

Ја сум за, скопје е предградие на Тетово така да не ми е проблем да дојдем :icon_lol:

ок, ќе дојдам, само кажете дата :)))

De Sciglio aut 6 meseci? :eek:
Zakardo i Emanuelson ja cekaat ovaa sansa da si fatat mesto vo prv tim. Abate nema da igra so Torino i Seltik.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Фак, многу очеквев сезонава од Де Шиљо кој кур се повредил.. Со лес нека му е операцијата и што побрзо да се врати и опорави, уште посилен и со поголеми мотиви. Се надевам ваков талент немат да пропаднит заради некоја повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom