Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да бе добар е Траоре за кј нас и онаке нашите само нафрлаат, од Абате до Антонини и обратно... ваке некоја топка може ќе му удри у глава на бандерава.

Гранквист ќе беше одличен за дефанзива, тоа е јасно, али ние го имаме Силвестре нашиот мистер х.

Денеска и гол даде:

Овој Траоре од Анжи 2 метри е висок и го погрешил спортот требало да биде кошаркар. Поради фризурата ги исполнува условите за да дојде. :P
Не ни треба напаѓач туку некој што ќе игра и плејмејќер и десно крило и еден дефанзивец.
Каков Грангвист доста просеци се собраа уште овој фалеше. Мора секоја сезона да купуваме играчи од Џенова ајде оваа да ја прескокниме. :pipi:

Reports from France say that Sakho could join Milan after the Champion League play-offs, he could cost around 10M.

Е ајде да видиме. :свиркам:
2.60 коеф ни даваат за со ПСВ. Многу не потцениле сепак овие се ептен ослабени се продадоа, а нема да игра ни она детето Бакали повреден е. Треба уште во првиот натпревар да ги исплескаат со најмалку два разлика.

ЦСКА не им е многу дојдено до неколку милиони, можат и без нив, но тој бугарионот што го купиле како замена за Хонда им се повредил, па поради тоа се одолговлечи работата. Милан на почетокот од преговорите понудил 3 мил кои биле одбиени ама сега повеќе би имале ЦСКА корист од Хонда да остане до Јануари и да замине за без пари, но да го одигра до некаде првенството отколку да го продадат за неколку милиони летово.
Исто така прочитав дека наредната недела повторно ќе има преговори, ама немало шанси да се договорат пред квалификациите.
Па подобро сега да земат 3.5 мил и да си купат замена отколку после без ништо да останат.
А покрај Миланов купиле и некој си Зубер, а за таа позиција ги имаат Џагоев и Муса. Ова го прават за да извлечат што е можно повеќе пари затоа што знаат дека Хонда сака да игра кај нас и итно ни е потребен таков играч и ајде ќе уценуваат. Минатото лето беше договорен со Лацио за 14 мил а од тогаш до сега 4 пати му е намалена цената.

Хонда повторно асистент, се гледа колку важен играч му е на ЦСКА, не верувам дека летово ќе дојт кај нас.

Хонда повторно асистент, се гледа колку важен играч му е на ЦСКА, не верувам дека летово ќе дојт кај нас.

И боље да ти кажам. Место да се прави курназ тој русинот кој мисли дека може да ќари на играч кој за неколку месеца ќе може да си оди за џабе, и нека им го остават. Договор имаат со играчот, тој нема да прифати друга понуда, а тука многу ЦСКА и неможе да игра на нешто друго. Ќе си го земеме за ич пари.

Атлетико Мадрид се вклучува во трката за Лјаиќ
Можна размена Ноче - Кузмановиќ

Кратки трансфер вести!

И боље да ти кажам. Место да се прави курназ тој русинот кој мисли дека може да ќари на играч кој за неколку месеца ќе може да си оди за џабе, и нека им го остават. Договор имаат со играчот, тој нема да прифати друга понуда, а тука многу ЦСКА и неможе да игра на нешто друго. Ќе си го земеме за ич пари.

За то се сложвам со FikoX, мислам дека на ЦСКА не му е дојдено до 3 милјони, бидеќи со тие пари немат да можат да ја најдат соодветната замена за него, а вака ке го искористат до зима па после ќе бараат чаре.

Атлетико Мадрид се вклучува во трката за Лјаиќ
Можна размена Ноче - Кузмановиќ

Кратки трансфер вести!

Ова ми се допаѓа, само незнам зошто Интер би направиле толку глупав потег. За Лаич не знам се е можно.

За то се сложвам со FikoX, мислам дека на ЦСКА не му е дојдено до 3 милјони, бидеќи со тие пари немат да можат да ја најдат соодветната замена за него, а вака ке го искористат до зима па после ќе бараат чаре.

Ова ми се допаѓа, само незнам зошто Интер би направиле толку глупав потег. За Лаич не знам се е можно.

Абе каков Кузманович,тој е дрво невидено.

кој глуп потег ???????????????? ночерино е мЕСИ за кузнамович

sramota e takov klub kako milan da bide povrzuvan so likovi kako kuzmanovic. Sto kje go praime nego? u kakva situacija bi ni bil korisen? daj boze da e ova nekoja fb fan club spekulacija.
Nesto gi nema galiani i berlusconi so izjavi, komentari i tn. Pa i sto kur da gi ima, sigurno nekoja marokanka jaka iim go dudla u veliko, a nie tuka zivci si kineme za milan.
Me iritira iskreno sto ne izlegoa da recat kakvi igraci mu trebaat na alegri(toj pak nekako kako piche kjuti za celava situacija), kakvi iigraci kje baraat(napagaci,odbrana, krila ili sto ti znam), kolku pari imame za transferi, i takvi nekoi prasanja na koi verojatno za 7-8 dena kje im tekne da razmislat i tamu okolu 30ti kje doznaeme. Do togas kje uzivaat u aferite so nekoi napateni imigrantki koi spored godinite se ilegalni.
U fan klubov iskreno dosega ova leto najinteresni bea glupostite na balotelli, premnogu pasivni i neaktivni se na povekje polinja, ne samo na transfer pazarot.

уште сако да го земат од ПСЖ и можи слободно да не прекрстат во асоционе негро милан. За секоја позиција имаме по еден црнец, освен за голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom