Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па подобро сега да земат 3.5 мил и да си купат замена отколку после без ништо да останат.ЦСКА не им е многу дојдено до неколку милиони, можат и без нив, но тој бугарионот што го купиле како замена за Хонда им се повредил, па поради тоа се одолговлечи работата. Милан на почетокот од преговорите понудил 3 мил кои биле одбиени ама сега повеќе би имале ЦСКА корист од Хонда да остане до Јануари и да замине за без пари, но да го одигра до некаде првенството отколку да го продадат за неколку милиони летово.
Исто така прочитав дека наредната недела повторно ќе има преговори, ама немало шанси да се договорат пред квалификациите.
Хонда повторно асистент, се гледа колку важен играч му е на ЦСКА, не верувам дека летово ќе дојт кај нас.
И боље да ти кажам. Место да се прави курназ тој русинот кој мисли дека може да ќари на играч кој за неколку месеца ќе може да си оди за џабе, и нека им го остават. Договор имаат со играчот, тој нема да прифати друга понуда, а тука многу ЦСКА и неможе да игра на нешто друго. Ќе си го земеме за ич пари.
Атлетико Мадрид се вклучува во трката за Лјаиќ
Можна размена Ноче - Кузмановиќ
Кратки трансфер вести!
За то се сложвам со FikoX, мислам дека на ЦСКА не му е дојдено до 3 милјони, бидеќи со тие пари немат да можат да ја најдат соодветната замена за него, а вака ке го искористат до зима па после ќе бараат чаре.
Ова ми се допаѓа, само незнам зошто Интер би направиле толку глупав потег. За Лаич не знам се е можно.
За то се сложвам со FikoX, мислам дека на ЦСКА не му е дојдено до 3 милјони, бидеќи со тие пари немат да можат да ја најдат соодветната замена за него, а вака ке го искористат до зима па после ќе бараат чаре.
Ова ми се допаѓа, само незнам зошто Интер би направиле толку глупав потег. За Лаич не знам се е можно.
кој глуп потег ???????????????? ночерино е мЕСИ за кузнамович
Кој се повикани за против ПСВ?
Portieri: Abbiati, Amelia, Coppola (35)
Difensori: Abate, Constant, Mexes, Silvestre, Zaccardo, Zapata
Centrocampisti: Boateng, Cristante, De Jong, Emanuelson, Montolivo, Muntari, Nocerino, Poli
Attaccanti: Balotelli, El Shaarawy, Niang, Petagna.