Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Luca Antonini has admitted he would be open to a move away from AC Milan as he considers his future at the club.
The 30-year-old was used sporadically last term, making just 12 appearances all season and with the Rossoneri continuing their policy of pursuing youth, the defender says he is evaluating all possible options. :icon_lol:

Нигде не викам дека треба да бидеме како сити,псж мсж и таква багра од тимови кои го уништија фудбалот.
Ама и со апла ич пари да сакаш да напраиш тим(солиден) е НЕВОЗМОЖНО!
--- надополнето: 2 јули 2013 во 10:46 ---
jamey jasta-Специјално за тебе друже
Невен Суботич во дортмунд за 5м/сега вреди 17,5 милиона
Матц Хумелс во дортмунд за 5м/ сега вреди 25,5 милиона
Марсел Шмелцер дете на дортмунд од 2 милиона/сега вреди 15 милиона
Илкај Гундоган во дортмунд за 5м/сега вреди 25 милиона.
И така натаму,според мене треба да се има добри тренери него ли да се дават,90 милиона за Роналдо,40 милиона за Хулк,30 милиона за Паулињо,ке стасаме до 8мина финале ке налетаме на дортмунд ке не испртутат и ке си отидат,како шо му направиа и на КРАЛСКИОТ КЛУБ,еден играч кој дортмунд го купија од полска,детиште врска нема еден просечен играч за 5 милиона го купија,шибна и 4 комада и капата на страна.А кики Роналдо шо фрлија 90 милиона незнаеше дека се наога исто и неговото другарче Ангелче Ди Мариа.Преку глава ми е од звезди не ми се потребни у милан имаме ги доста цела утакмица ке ми месте опрема и фризура.Како шо сме кренале така и да пордужеме али само алегри ако остане ке успееме у тоа имаме играчи кој се у најдобрите години,Абате,Запата,Констант,Балотели,Монтоливо,Де Јонг,Мунтари.На некој од овие играчи и требаше време да се адаптират на голем клуб,и покажаа дека можат да играт.Само треба трпение и се ке си дое на свое место

Леле која чест е ова, столе специјално за мене :love: сеа ќе го:drk: пошто столе ми посвети нешто специјално!
Столе, еве ги зема за пример дортмунд, дали знаеш дортмунд у какви гомна беа у 2003/2004та? Беа пред банкрот. Целиот овој дортмунд е граден 8-9 години(финансиска стабилизација,работа млади играчи, тренери и тн и тн.). Германци се, знаат да работат со млади, и им даваат шанса на младите, за разлика од нашиве кои у 2012 им текна дека треба да се убацуваат млади играчи, а пред тоа дремат како кретени.
Плус, како можеш Милан да го споредиш со Дортмунд бе? Екипа која се гради 8-9 години и освоија 2 титули и финале у ЛШ. Тоа ли и ние треба да го напраиме, ќе чекаме 8 години и врвно достигнување ќе ни биде финале ЛШ? И наредното лето најголемите ѕвезди да бидат продадени?
Неќам таков Милан. Сакам Милан да зима титули, да биде секоја година у врвот на европа, а не еднаш у 8 години финале(мада сега би бил ПРЕСРЕЌЕН да дојдеме и до 1/4 финале, а за др. да не збориме). Само што тоа тешко да дојде у скоро време.
Клоп и Алегри се неспоредливи, а башка Дортмунд да ги имаа нашиве газди, сеа ќе беа sold-out и Суботич,Шмелцер,Хумелс,Гундоган, све до едно ќе беа продадени.
Ти сега у Милан нема играч кој не е на продажба (читај Ел Шарави) а можеш да претпоставиш што ќе биде ако бидеме како Дортмунд? Тоа ќе биде Тотална Распродажба ко у бутиците што има.

Абе додека е Берло на чело на Милан нема мир за нас. Нека го превземи Милан тој газдата на Удинезе, Ватфорд и Гранада.

Едит: Милан овој трансфер период официјално потрошил 10,5 милиони евра и тоа: Сапонара 3,5 , Вергара 1,7 , Запата 5,8. Ова е според трансфермаркет.

Абе додека е Берло на чело на Милан нема мир за нас. Нека го превземи Милан тој газдата на Удинезе, Ватфорд и Гранада.

Едит: Милан овој трансфер период официјално потрошил 10,5 милиони евра и тоа: Сапонара 3,5 , Вергара 1,7 , Запата 5,8. Ова е според трансфермаркет.

Pozzo? хахахахахах. кој лик еј.

With reports that Stephan El Shaarawy could leave Milan, the Rossoneri are rumoured to be looking at Udinese's Luis Muriel as a replacement. He could be available for a fee of around €14m. o_O
Ништо чудно продај за 40 мил купи замена 3 пати поефтин.

Adem Ljajic's agent is rumoured to have landed in Spain this morning to discuss terms with Atletico Madrid. Vincenzo Montella's side are likely to accept a fee of around €10m for Ljajic. (y)

Pozzo? хахахахахах. кој лик еј.

Officialno,El Sharawy ostanuva,i ne e na prodazba.(ke ne snajde isto kako lani so Ibra i Silva,da prodadat sto poveke sezonski karti?!)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

"Oficijalno" :cautious: El Shaarawy ostanuva. Po sostanokot e objaveno na veb stranata. Istoto go objavija i za Silva pa vidovme sto se sluci. ;)
Aubameyang vo Dortmund za 15 mil
Robinho is closer to joining Santos after reportedly accepting a pay cut and organising Milan friendlies. :LOL:

Sent from my Samsung Galaxy S3

1017363_353129831456619_814424227_n.png

Незнам за другите,али не е крив Галијани на човекот немоќе да му се замере.Дадат му 100 ден,купи 2 леба една паштета една пакла цигари и врати кусур.Човеко се најдобро прае за клубо,Берло е тај шо е у гомна уплеткан,неможеме и на него да му замереме затоа шо ако не беше он немаше да биде Милан тоа шо е сега.И да како можам да го споредам дортмунд со Милан.До кога ке живееме на стара слава?Моменталната политика шо ја имаме у клубо е слична како и на дортмунд баерн и барса.Само шо кај нив е друга состојба,моментално се финансиски помокни али виде се дека можеме да и парираме и тоа у првата година од реконструкцијата на тимо.Значи нема да чекаме 7-8 год.Како шо гледам тоа шо обекаа и до некаде се случува,Јепес-Вергара,Амброзини-Кристанте,Сапонара-Кркич плус Петања.Уште да успееме место Робињо-Хонда и место Фламини-Поли,полека се ке си дое на свое место сигурен сам

2 леба х 20 ден... цигари 40 ден, паштета 10 ден, кусур 10...
видиш може :D
ама затоа 2 леба(куцка,поли) цигари(хонда) и паштета(продолжување на договорот со бонера) :D,и затоа има и кусур за кај берлускони

2 леба х 20 ден... цигари 40 ден, паштета 10 ден, кусур 10...
видиш може :D

Лебот муфлосан, цигарите по набавна, паштетата со поминат рок и кусур 10 денари ти е исто шо и купвање на играчи од типот на Траоре. :icon_lol:
А математика ти е точна, можи :D

Сеа за сеа останува СЕШ, маме му ебем имам измешани чуства...

Мило ми е што останува, од друга страна, можеа убаи парички да се зема за некој што изиграл на ниво пола сезона у своја кариера, иако е релативно млад...

Сеа останува да се надевамо дека не бил моментален блесок, и дека нема да зажалимо што не се земаа тие 40 милиони, како што жалиме за 35-те од ПСЖ за Пато

Send from my iPhone 12

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom