C
Castiel
Гостин
а кој талент го има уништено Алегри ?Главонаторот повторно напаѓа!!
Е доколку Алегри гледа да го "уништи" и овој талент, тогаш жими се се откажувам од се...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а кој талент го има уништено Алегри ?Главонаторот повторно напаѓа!!
Е доколку Алегри гледа да го "уништи" и овој талент, тогаш жими се се откажувам од се...![]()
Главонаторот повторно напаѓа!!
а кој талент го има уништено Алегри ?
То шо дал 2 гола со гла не го прајт талент, не играт напат, играт одбрана, далеку од тоа дека Алегри би го уништил. Ако има нешто тој прв ќе заприметит а не ние.
ме мрзи да ги бројам човек.. не се малце
да почнеме со дидак; гркот; скоро сите тие од ерата на последното скудето; после идат овие најновиве кои наместо да играат; ние купуваме а они после или се продаваат или одат на позајмици од кои сите знаеме дека никој не се вратил..
+ адија го заборавив бе![]()
Овај има потпишано или треба да потпиши?
ме мрзи да ги бројам човек.. не се малце
да почнеме со дидак; гркот; скоро сите тие од ерата на последното скудето; после идат овие најновиве кои наместо да играат; ние купуваме а они после или се продаваат или одат на позајмици од кои сите знаеме дека никој не се вратил..
+ адија го заборавив бе
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 14:37 ---
не се само головите.. гледај како им запира акции, еден клизачки старт и толку епоентата ми е дека може оваков играч да се искористи и тоа максимално, а не да седи на клупа и да гледа како бонера игра на негово место..
не, ти не си озбилна, жими се! АДИЈА
Од Партизан го избркаа бе
![]()
не, ти не си озбилна, жими се! АДИЈА
Од Партизан го избркаа бе
![]()
има потпишано веќе... само ќе му се придружи на тимот од 1 јули![]()
Дидак? типот што е повеќе повреден него ли здрав...беше вратен во еспањол на позајмица ништо посебно не покажа...Гркот доби шанса во милан..изигра некоја утакмица не покажа ништо по што ќе остане запаметен...и остај сеа што има трансфер во дортмунд...не е исто да играш во милан и да играш во Вердер...не е исто да те гледаат милион навивачи низ светот и 10 000 000 навивачи ...за адија не е ни потребно да се збори ... не значи дека ако има некое клипче на јутуб од играчот дека го бива...тие што ги бива добиваат шанса...Шарави, Шиљо, Нианг...и сите балгодарејќи на Алегри..ако стварно ги бива и се трудат на тренинг ќе добиат шанса...па ќе ти кажам батали на јутуб што има...и нејмар има милион клипчиња али па затоа кога игра бразил поважни натпревари или со појаки противнци нигде го нема... чист пример последната пријателска на бразил....ме мрзи да ги бројам човек.. не се малце
+ адија го заборавив бе
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 14:37 ---
не се само головите.. гледај како им запира акции, еден клизачки старт и толку епоентата ми е дека може оваков играч да се искористи и тоа максимално, а не да седи на клупа и да гледа како бонера игра на негово место..