Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
До кога ќе примаат глупи голови!? :facepalm:

Како беше тоа да изиграш натпревар без да примиш гол? Барем по еден гол да примаа, ќе победуваа. :)

Ајдееееееее 10 гола Ел Шарави иде во Мајами на одмор. Амброзини отишол да резервира. :D
И пак се изглупира слепецот со Монтоливо
Робињо треба да игра не знам зошто 3 натпревари го држеше на клупа и сега виде мака и го стави во игра. :tapp:
Боатенг да го остават сам на стадион и да шутира цел ден дали ќе го погоди голот.
Би било дбро да игра напред со
Бојан-Робињо-Ел Шарави
Пацини

Бојан-Робињо-Ел Шарави
Пацини

Плус Пато и Нианг обавезно во првите 11, ако не е доволно може и од примавера некој да се земе. :)
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 22:49 ---
Абе јас ти кажувам дека батево прими денеска 5 гола денес.Друго не коментирам.

Абиати и Де Сантис примија само по два, значи да го земеме овој од Наполи, ќе имаме во тимот двајца подобри од Љорис.

Плус Пато и Нианг обавезно во првите 11, ако не е доволно може и од примавера некој да се земе. :)
Не нека се затвори и со Фламини до Ночерино па ќе дадеме гол дури во последно коло. Секогаш давале голови со ваква офанзивна формација со внесени плус двајца напаѓачи во второ полувреме.

Не нека се затвори и со Фламини до Ночерино па ќе дадеме гол дури во последно коло. Секогаш давале голови со ваква офанзивна формација со внесени плус двајца напаѓачи во второ полувреме.

Како малиот Ѓокица го замислува фудбалот. :)

edit: Да продолжат да играат со 4-3-3 само на местото на Боатенг да игра Робињо, зарем тоа ти е малку офанзивно?

EL SHAARAWY: "I dedicate my goals to my teammates, who gave it all. Also to Abbiati, who made a mistake, but alter saved us many times"

Абијати е најслаб голман у свет. Од стално бил и ќе остане камен. порано се шлепаше на јаката одбрана, сега кога неаме такво нешто доаѓа до израз колку е уствари неписмен.
Боатенг и Ночерино крајно време е да си ја акнат главата од ѕид. Ако им пушти некој клип од лани да видат за што биле способни и сега што прават може да се самоубијат. Едниов мислеше дека е на тренинг и може да шутира колку сака и од каде сака, а другив го изгуби секој ебан дуел во кој влезе.
Зошто толку го пљукате Де Јонг не ми е јасно, си игра одлично човекон, цело време покрива и за недостатокот од одбрана, плус денес и место Ночерино играше.
Де Шиљо моментално е на ниво на какво што Абате беше после година дена во Милан, ќе го седне на клупа на крај глава ставам јас. Најпаметно на Абате ќе му биде да моли кај Ибра да му фати врски за ПСЖ некако. Констант пак беше солиден, не го користеа за напад пошто напаѓаа преку Де Шиљо а мислам дека тоа му е појака страна.

Сакам оној Нијанг да игра почесто, јака фаца ми е некако, верувам во него уште кога го направи пичвајзот со колата летоска :icon_lol:

Дајте линк од головите, прво полувреме не гледав.

Единствено нешто позитивно од сезонава е што Ел Шарави стана играчиште.

Инаку кој ќе го игра Милан цела сезона,прв прима гол,тоест 2 ќе се наполни пари. :icon_lol:

Одбраната е катастрофа,Абијати....шта речи коју послуку порати,коме.

Одбраната имаше некои ситни утки но чоече побогу,17та различна е сезонава...
Абијати ја заеба вечерва утакмицава.

Ачерби треба да игра повеќе но според мене може да биде добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom