Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Комшиите тешко немаат шанси за 3 место мош ќе ни ја пуштат а после нив со Новара сигурно тепаме, а Јувентус со Каљари или Атланта до крај играат и сигурно една да ќе изгиграат нерешено. :cool: :D

Попрво би се согласил да испаднеме од лига отколку она шмуглињана Интер да ни пуштат утакмица.Ако неможат да тепаат онаков никаков Интер тогаш Берлу нека го врати тимот во 6та лига и нека почне се од почеток.

п.с Честито победа.

Попрво би се согласил да испаднеме од лига отколку она шмуглињана Интер да ни пуштат утакмица.Ако неможат да тепаат онаков никаков Интер тогаш Берлу нека го врати тимот во 6та лига и нека почне се од почеток.

п.с Честито победа.

тебе некој не те прашва за да се согласуваш..се знае дека Интер и Милан се пријателски тимови во внатрешните структури на клубовите и никогаш не се имаат препукувано освен Галијани ако изјави нешто колку да напишат весниците и да се задржи какво такво ривалството...Интер милион посто ќе му ја пуштат на Милан како што ви ја пуштивме во 2008(2-1) година кога вам ви требаше за ЛШ а ние му бегавме на рома 10 поени исто како и вие нам што ни ја пуштивте кога киксна Абате..мислам преочигледни се утакмиците

Таман се помирив со изгубена титула, и Лече ни ја враќа надежта, ама ипак уште све е у рацете на Јуве... Ја би Берло да им даде бонуси на играчите од Каљари или Аталанта, да имаат дупла мотивација :icon_lol:

РОБИЊО ! Редно беше:)
Честито победа,и шансите за титулата и те како се вратија, сега притисокот е врз Ѓубрентус што ни одговара.Во недела дербито мора да се добие по секоја цена оти сум сигурен дека Ѓубрентус губи бодови од Каљари.
ПОЗЗ Росоњери, FORZA MILAN PER SEMPRE ;):vozbud:

:D vikam ja...ovie juve do kraj ke bidat bez poraz...ali i bez titula :D

тебе некој не те прашва за да се согласуваш..се знае дека Интер и Милан се пријателски тимови во внатрешните структури на клубовите и никогаш не се имаат препукувано освен Галијани ако изјави нешто колку да напишат весниците и да се задржи какво такво ривалството...Интер милион посто ќе му ја пуштат на Милан како што ви ја пуштивме во 2008(2-1) година кога вам ви требаше за ЛШ а ние му бегавме на рома 10 поени исто како и вие нам што ни ја пуштивте кога киксна Абате..мислам преочигледни се утакмиците

Нема потреба мене никој да ме прашува за да го кажам сопственото мислење.Јасно ми е за пријателството помеѓу Милан и Интер ама од моменталниов Интер срамота е да се бараат 3 бода гратис.

Да не беа судиските грешки ова коло ќе прославуваме, али ајде има надеж до крај. :)

Скандал на Сан Сиро : Мунтари постигнал гол и голот важел.. :D

Среќа што топката удри во мрежа иначе можеа да се направат слепи судиите на 2-3 секунди.:D

Те и ќелавицата го прославува голот. Знае да прославува туѓ кикс а не знае да го брани клубот и да поднесува жалби до судиите. :tapp:
561947_10150795721222630_306452937629_9570620_1566679850_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom