Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Боже господе, последниве 4-5 утакмици ја можам комотно да кажам дека се гордеам што навивам за Милан. И покрај толку повреди и покрај толку ебани неправди, МИЛАН си газииииииииииииииииии. Ја не сум видел екипа волку да го посрамоти Палермо дома, кој и да им отиде во гости, страв и трепет е, Милан си покажа кој е кој оваа сезона покажаа играчите дека ни судии ни ништо не ни можат ИДЕМЕ НА ВТОРА ПО РЕД ТИТУЛА МОМЦИИИИИИИИИИ!!!! Што се однесува на утакмицата со Арсенал, идеме и тамо на победа се гледа дека момциве се желни за триумф и имаат сила да догураат до крај идеме Миланези, Росонери идеме на подобри времиња на времиња какви што наликуваат на Милан. FORZA MILAN! MILAN SOLO CON TE!!!!

Еве интересен податок:

96 - Ibrahimovic scored one gol every 96' played this season: the best average between Serie A top scorers. Machine.

Супер меч со Палермо сега мечот со Арсенал мора да се игра внимателнно 4-0 е супер резултат но како што прочитам по сајтовите Милан за овој меч има са 2 здрави играчи во средината на теренот Ван Бомел и Ночерино Емануелсон Боа Меркел Седорф повредени Амбро суспендиран сега читам до денешниот тренинг бил со групата и Аквилани

Абе Меркел нели еден месец?

5 поминаа кај шо е повреден, аман ццц...

Две нови добри вести од Миланело, Аквилани тренира со остатокот од тимот додека пак Касано почнал тренинг со топка !
полека полека работите доаѓаат на свое место :)

Милион % со оваа ќе излезе во вторник
Абијати
Абате, Мексес, Силва, Месбах
Аквилани/Емануелсон, Ван Бомел, Ночерино
Робињо
Ел Шарави, Ибра

Абијати
Робињо
Ел Шарави, Ибра
Шарави нема да го игра бе, Емануелсон зад напаѓачи!

Јас мислам дека вака ќе биди
Абијати
Абате - Мексес - Бонера - Месбах
МвБ - Силва - Ночерино
Емануелсон
Ибра - Робињо

а поарно е да го врати Емануелсон средина, Силва одбрана, а зад напаѓачите Шарави.
Ама така ќе нема на клупа напаѓач. Ех патор патор :tapp:

imgres

Боже господе, последниве 4-5 утакмици ја можам комотно да кажам дека се гордеам што навивам за Милан. И покрај толку повреди и покрај толку ебани неправди, МИЛАН си газииииииииииииииииии. Ја не сум видел екипа волку да го посрамоти Палермо дома, кој и да им отиде во гости, страв и трепет е, Милан си покажа кој е кој оваа сезона покажаа играчите дека ни судии ни ништо не ни можат ИДЕМЕ НА ВТОРА ПО РЕД ТИТУЛА МОМЦИИИИИИИИИИ!!!! Што се однесува на утакмицата со Арсенал, идеме и тамо на победа се гледа дека момциве се желни за триумф и имаат сила да догураат до крај идеме Миланези, Росонери идеме на подобри времиња на времиња какви што наликуваат на Милан. FORZA MILAN! MILAN SOLO CON TE!!!!
Удинезе Алексис и Ди Натале 0-7 на истиов стадион :)
--- надополнето: 4 март 2012 во 17:14 ---
Абијати
Робињо
Ел Шарави, Ибра
Емануелсон е повреден, а за Аквилани да почне во среда треба некоја инекција да му дадат и да стегне заби.
И да, и јас мислам дека Антонини ќе добие предност пред Месба (не дека сакам)

Емануелсон е повреден, а за Аквилани да почне во среда треба некоја инекција да му дадат и да стегне заби.
И да, и јас мислам дека Антонини ќе добие предност пред Месба (не дека сакам)
Ќе игра Емануелсон не е сериозна повредата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom