Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Почитувани дами и господа...
Е ова е големината на еден МИЛАН и едно јуве.
Милан во сицилија одеше да го демолира еден јак Палермо и одеше на 5 ти гол ,за разлика од кукавицата Конте кој тимот му даде еден гол на шашма и отиде да брани и на крајот бранеше и реми со киево се со цел да немал пораз па макар имал и 12 ремиња, сите утакмици му се такви со 80 % дадени гол од прекин со нафрлање. Со 12 ремиња можда ке се фалиш по форумиве дека си без пораз али остануваш и без титула.
Е токму заради ова сум горд што сум Миланиста 25 години.

Старата дама да почне да се спушта на земја многу високо летнаа у облаците а не знаат дека тие шо се високо мали им изгледаат на тие шо се на стадионот. :icon_lol: :D

Анализа на Алегри после натпреварот со Палермо

422473_2671410108101_1341597532_32070471_700969091_n.jpg

Според сликава решен е да оди во Барса, не за 40 за 25 ќе им го дадеме... уф колку само ми беше мерак што си ја круниса изворедната игра со гол.

Да не отворам сега дискусија ама и без Пато си газиме, кај и да е ќе се врати и Касано, знам дека ќе речете млад она-ова ама да се извадат 40 на него од Сити или ПСЖ на пример и паметно да се искористат да се пополнат дупките таму кај што е најкритично кај ќе ни биде крајот?

Како и да после рутираната победа треба да се сконцентрираат за мечот со Арсенал, ќе биде неизвесно до крај уште ништо не е решено. : D

Lecce, Parma, AS Roma, Catania, Fiorentina, Chievo, Genoa, Bologna, Siena, Atalanta, Inter, Novara
polesno zdravje, planirani min 30 bodovi ;)

Инаку со Емануелсон се е во ред...за со Лече се вракаат Боатенг.Аквилани,Неста и Фламини ,Пато и Сидорф ке биделе спремни за со Парма ...као и да е потребни ни првите тројца ...
Со Арсенал ке мора да се оди претпазливо пред се со двајца копачи а не е лошо и со денешниов состав само место црепојве да играат Мексес и Мезба...Арсенал се повампири и ги среди и Тотенхем и Ливерпул што искрено ме плаши.
И да Конте пак плачеше по судиите после средбата...брат со 13 победи и 12 нерешени сакаш пехар да крениш...:facepalm:

Инаку со Емануелсон се е во ред...за со Лече се вракаат Боатенг.Аквилани,Неста и Фламини ,Пато и Сидорф ке биделе спремни за со Парма ...као и да е потребни ни првите тројца ...
Со Арсенал ке мора да се оди претпазливо пред се со двајца копачи а не е лошо и со денешниов состав само место црепојве да играат Мексес и Мезба...Арсенал се повампири и ги среди и Тотенхем и Ливерпул што искрено ме плаши.
И да Конте пак плачеше по судиите после средбата...брат со 13 победи и 12 нерешени сакаш пехар да крениш...:facepalm:

Што плачеа,гол од осајд дадоа,второ полувреме продолжение 5 мин без врска даде..

Што плачеа,гол од осајд дадоа,второ полувреме продолжение 5 мин без врска даде..
да напрај притисок,исто се жалел дека навивачите му свиреле...па што чекаш бе брат коа се плашиш од пораз одиш ко пичка по нерешени некогаш треба да имаш и јајца од НОЈ

Штета што не го пријавивме Суљо за ЛШ.

БОТСКО ТРИО Бонбонера-ботовина-Амбро а можеше Јепес-Мезба-Бомел.....
господ нека ни е напомош над небото на Сицилија со овие тројца:cuc::cuc::facepalm:
Олабави малце збориш за капитенот на Милан.
Јепес нема играно фудбал со месеци.

^ Ништо од овој више... 10 м не вреди :D

Луѓе какво темпирање на форма..лелеее... ова е тоа што ни требаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom