Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Џабе е.. јаки смо

Го наљутија ѕверот, си надополнува Ибра за суспензијата... 3 натпревари по 1 гол, Палермо среќно!

И од мене аплаузи за Ибра, иначе кој има дримбокс, на скај италија кај што пренесуваат нека го намести вториот аудио трак, има коментатор за милан што коментира, абе ненормален во најпозитивна смисла, ама стварно ненормален

Какви гревчиња се луѓево од фан клуб ЈуБе, какви коментари нема да прочиташ. Палермо им поклонувал на Милан бодови и као нејќат да играат .... патетични ситни душички ..

Бранче на почетокот: Милан ја одреди цената за Тијаго Силва за клубовите заинтересирани за него, 40 милиони. :facepalm:

Ви реков јас дека Ибра ќе им се истури на сицилијанциве.:D
Кај Тиаго Силва ни играч поминува ни топка. :cuc:

Mизерија се навивачиве на Јуве, Палермо ни поклониле 3 бода :S..
И ајде редно е петарда да распука.

Какви гревчиња се луѓево од фан клуб ЈуБе, какви коментари нема да прочиташ. Палермо им поклонувал на Милан бодови и као нејќат да играат .... патетични ситни душички ..

Остај се, ако не го поништеа голот на Мунатри ќе ги снајдеше и нив истото сценарио од вечерва и утакмицата со Арсенал.

Иначе откако Мунтари дојде, се смени стилот на игра на Милан, играат јак пресинг до 60 -та минута ..прават предност и последните 30 минути си се бранат.
Амброзини ме изнервира првите 20 мин, грешни додавања, лесно го минеа ...Ван Бомел > Амброзини.
али простено му е, ИБРАКАДАБРА ЖИВОТИЊА!

2во2 и 3+ ја имам 4,15 коефициент :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom