- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најнова вест:
Морати решен Галијани да биде во неговиот тим. А, во јуни планира да го земе и Берлускони!
Ајде нека му се множат, иначе 28 години имал бе, ја се мислев постар бил, има уште многу од него да видиме
IOsonoINTERISTA напиша:
Миланези од форум, дај соберете се откупете им го сајтот да не ве резилат. Ќе помогнеме, искрено.
Дим4е напиша:
Дим4е напиша:Уште прашуваат
Морав да се испотам од скролање ама заслужува !
![]()
Пронајден е совршениот ... има братучеди што навиваат за Милан![]()
Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...
Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...