Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Најретки се добрите леви бекови во фудбалот , во просек му доага на 10 десни еден добар лев бек, во моментов мене највеке ми оставаат впечаток Коентрао,Марсело и Коларов и секако Бејл пред Рендрап да го прекомандува во лево крило. Со оглед дека годинава Милан игра без крила теретот пага на бочните бекови,Абате да речеме е ОК али лев МОРА да се земе за да успева 100 % формацијата ма Алегри.
Ако ни го даде Сити во пакет Балотели и Коларов за Пато јас би потпишал со две раце.
na kolarov mu pomina vremeto dokaza deka ne e nisto posebno
ja pre bi go zel boateng nego kolarov
moze da igra i levo i desno
mada poise za desno e posto e desnucar

--- надополнето ---

[video]http://kurir.mk/sport/fudbal/10349-Se-stepaa-Baloteli-i-Boateng[/video]
Ова мислам дека ни дава ишарет.
posle se gusnale mislam :)

baska i dvajcata se od ghana :P

na kolarov mu pomina vremeto dokaza deka ne e nisto posebno
ja pre bi go zel boateng nego kolarov
moze da igra i levo i desno
mada poise za desno e posto e desnucar

брат,незнам што да ти речам,ако на 24 годишниот Коларов за кого војна водеа Реал и Арапите му помина времето,што да кажиме за Одо и Замбро со 34 :nesum:

da da vojna vodea real i na kraj zamina u city

isto ko i za silva so vodea vojna nekoj :) ma daj beee

vojna vodele nekoi novinari daleku od real deka vodele vojna

gi imaat marcelo i arbeloa levo

a nema so da kazeme za duoto dupka e nego kolarov ne mi se sviga ko igrac toa sakam da ti go kazam

David Luiz Moreira Marinho (born 22 April 1987 in Diadema, Sao Paulo), known as David Luiz, is a Brazilian footballer who plays for S.L. Benfica in the Portuguese first division, mainly as a central defender.
A player with good physical ability and good technical skills, he can also be adapted to left back.
"must buy" играч :)

Според мене Т. Силва и Давид Луиз би биле во топ 5 дефанзивни тандеми во Европа

Ја за нова година би ги сакал Балотели или Матри, ( Балотели свекако доаѓа ако не сеа на лето), Сако и Таиво ! Па за лето здравје

Гледам нешто многу еклери и благи работи спомнуваш па да ти пратам поздрав :pos2:

од каде ли само ја ископаа Алфа ТВ веста дека Пепе од Реал сигурно доагал кај нас за 15 м. треба да е чоек луд да даде 15 м за таков играц кој последнава година е мизерија. За тие пари мозес да земеш и штопер и лев бек од Ј.Америка.

од каде ли само ја ископаа Алфа ТВ веста дека Пепе од Реал сигурно доагал кај нас за 15 м. треба да е чоек луд да даде 15 м за таков играц кој последнава година е мизерија. За тие пари мозес да земеш и штопер и лев бек од Ј.Америка.

хаха...Само последната година е мизерија или цела своја кариера?
Без пари да ни го дават, не го земаме

Епа вие продолжете да читате и слушате македонски медиуми.:toe:

kakva cela kariera pepe tapa be so vi e vas? :tapp::tapp:

koj be lev bek i centralen od juzna amerika ke go zememe za 15 miliona?
tiago silva go zemavme za 10-12, a i tesko se pogoduva od tamu dobro zasiluvanje

moze uste eden grimi, cardacio, viudes i tn pa i montelongo u tie spagja

pepe da go zememe mozeme da bideme srekjni ali nema sansi da go zememe :wink:

kakva cela kariera pepe tapa be so vi e vas? :tapp::tapp:

koj be lev bek i centralen od juzna amerika ke go zememe za 15 miliona?
tiago silva go zemavme za 10-12, a i tesko se pogoduva od tamu dobro zasiluvanje

moze uste eden grimi, cardacio, viudes i tn pa i montelongo u tie spagja

pepe da go zememe mozeme da bideme srekjni ali nema sansi da go zememe :wink:
да речиме Балзарети и Луиз можиме за 15-16 да ги земиме и јанко да го дајме .
а со Пепе срекни:kesa:

Скраја да е да дојде Пепе кај нас бе алооо, боље нека останат Неста и Јепес и нека играат до 43години однего ваков НЕиграч....
Btw Нема шо да коментираме коа ова се чисти дезинформации и е излезено од наш медиум,само за да си ги потрошат и тие 5минути што кобајаги ги издвојуваат за Спортски вести :)

проверив и на официјалната и на миланњус нема ништо во врска со пепе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom