P
PewDiePie
Гостин
Иначе ја за нова година би ги сакал Сако и Таиво !
Е,може. Сосема добри замени за Коентрао и Луиз.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе ја за нова година би ги сакал Сако и Таиво !
na kolarov mu pomina vremeto dokaza deka ne e nisto posebnoНајретки се добрите леви бекови во фудбалот , во просек му доага на 10 десни еден добар лев бек, во моментов мене највеке ми оставаат впечаток Коентрао,Марсело и Коларов и секако Бејл пред Рендрап да го прекомандува во лево крило. Со оглед дека годинава Милан игра без крила теретот пага на бочните бекови,Абате да речеме е ОК али лев МОРА да се земе за да успева 100 % формацијата ма Алегри.
Ако ни го даде Сити во пакет Балотели и Коларов за Пато јас би потпишал со две раце.
posle se gusnale mislam[video]http://kurir.mk/sport/fudbal/10349-Se-stepaa-Baloteli-i-Boateng[/video]
Ова мислам дека ни дава ишарет.
na kolarov mu pomina vremeto dokaza deka ne e nisto posebno
ja pre bi go zel boateng nego kolarov
moze da igra i levo i desno
mada poise za desno e posto e desnucar
брат,незнам што да ти речам,ако на 24 годишниот Коларов за кого војна водеа Реал и Арапите му помина времето,што да кажиме за Одо и Замбро со 34 :nesum:
"must buy" играчDavid Luiz Moreira Marinho (born 22 April 1987 in Diadema, Sao Paulo), known as David Luiz, is a Brazilian footballer who plays for S.L. Benfica in the Portuguese first division, mainly as a central defender.
A player with good physical ability and good technical skills, he can also be adapted to left back.
Ја за нова година би ги сакал Балотели или Матри, ( Балотели свекако доаѓа ако не сеа на лето), Сако и Таиво ! Па за лето здравје
од каде ли само ја ископаа Алфа ТВ веста дека Пепе од Реал сигурно доагал кај нас за 15 м. треба да е чоек луд да даде 15 м за таков играц кој последнава година е мизерија. За тие пари мозес да земеш и штопер и лев бек од Ј.Америка.
да речиме Балзарети и Луиз можиме за 15-16 да ги земиме и јанко да го дајме .kakva cela kariera pepe tapa be so vi e vas?
koj be lev bek i centralen od juzna amerika ke go zememe za 15 miliona?
tiago silva go zemavme za 10-12, a i tesko se pogoduva od tamu dobro zasiluvanje
moze uste eden grimi, cardacio, viudes i tn pa i montelongo u tie spagja
pepe da go zememe mozeme da bideme srekjni ali nema sansi da go zememe :wink:
so rece so rece?да речиме Балзарети и Луиз можиме за 15-16 да ги земиме и јанко да го дајме .
а со Пепе срекни:kesa: