Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да се игра офанзивно ама формациајта што ја постави Сајтлер е преофанзивна.Бреша има играчи кој се многу многу опасни од контри така да не треба мнгоу да се отвориме треба стрпливо да се чека шансата за гол.Утре важно ми е само да тепаме дали ќе биде 1-0 или 5-0 сеедно ми е.

јас мислам дека 0-2 гола ќе биди утре. Незнам зошто ама имам претчуство дека ќе тепаме со 2:0 ама ќе се мачиме.

Имај на ум дека Милан впрочем како и сите поголеми тимови паѓаат на мали тимови(ради потценување) од типот на Бреша и остали, така да дефинитивно треба да се оди офанзивно:)
не те свакам брат викаш ги потценуваме ,а после викаш да одиме офанзивно. Па друзе одењето офанзивно е потценување т.е играње без деструктивци како со Чезена и папање. Ако играш по претпазливо тоа значи дека не ги потценуваш. не ти има смисла ова горе.поздрав

Жал ми е за Бранко... единствениот интераш кој е принуден да биде реален... :)
А Бреша имаше многу неправедна утакмица на Сан Сиро против Интер, кога колку што се сеќавам заврши 1-1. Сега по некоја случајност ќе дојде да си бара пак бодови. Сепак, со разликата што ние не сме Интер, да не се вреѓаме :).
Плус, ако Роналдињо сега не е во првите 11, тогаш кога...

Жал ми е за Бранко... единствениот интераш кој е принуден да биде реален... :)
А Бреша имаше многу неправедна утакмица на Сан Сиро против Интер, кога колку што се сеќавам заврши 1-1. Сега по некоја случајност ќе дојде да си бара пак бодови. Сепак, со разликата што ние не сме Интер, да не се вреѓаме :).
Плус, ако Роналдињо сега не е во првите 11, тогаш кога...

Абе тогаш Бреша беше блиску до победа,играа подобро од интер ама судијата свирна пенал за интер откако ето ја згазна топката т.е немаше смисла за пенал и тогаш заслужија да победат бреша.

Абе тогаш Бреша беше блиску до победа,играа подобро од интер ама судијата свирна пенал за интер откако ето ја згазна топката т.е немаше смисла за пенал и тогаш заслужија да победат бреша.
Затоа и реков дека беше неправедна утакмица. Ја гледав.
Добро сепак, и Сиена лани требаше да бараат бодови на Сан Сиро кога изгубија 4-3 од Интер, ама им се деси потоп.
Не сумљам за утре.

Според играчите што ги повикува Алегри се гледа дека Одуамади,Јанко и Оневу ке летаат. Него не се зедени ни Монтелого ни Страсер ни Оддо али затоа тука е мудриот и солидниот. ако пак мудриот биде стартер утре:kesa:

Имај на ум дека Милан впрочем како и сите поголеми тимови паѓаат на мали тимови(ради потценување) од типот на Бреша и остали, така да дефинитивно треба да се оди офанзивно:)

Паѓаа. Откако се смени формацијата и Ибра во нападот трите бода се загарантирани

Не е лошто ова но мислам дека е преофанзивна тактика за една Бреша која ке игра бункер од почеток и ке оди на контри,сети се со Интер каква убествена контра напраја и поведоа со 1-0 и после едвај од пенал мислам даде Ето за 1-1 ,никако не можеа да пробијат 8 бека во одбраната.
Мислам дека треба да се почне со 4-3-1-2 и со два деструктивци (фламини и Амбро), не ни треба луксуз туку рутина до 3 бода и се разбира -12.

Демек ако тепате 5 бода ќе земете ...

Aбе каков конкурент е лацио не заебавајте...уште 2-3 утакмици и ќе папсат и тие. Ако му се повреди Хернанес па (не му пожелувам такво нешто) никој нема да знај кај ќе им биди крајот
a so ke bide so milan ako se povredi ibrahimovic? :tv:

--- надополнето ---

i ne se glupirajte lazio ima mnooogu silen tim!

i djoker ne me zaebavaj zarate recisi i ne go igraat lazio ovaa sezona haha :D

Од формацијата на Сајтлер ми се свиѓа но незнам дали Алегри би го ставил прва постава Роналдињо пошто со Сидорф играта е добра во последниве утакмици иако и јас би сакал да го видам Роналдињо а во средината ако се игра со тој напад сигурно ќе игра Гатузо или Фламини за местото на Боатенг некој по дефанзивен мора да ги притиснеме Бреша да падне рано гол и тогаш да се отвори мечот и уште некој ако не се даде во прво полувреме после мислам дека ќе биде многу тешко против тој бункер..

a so ke bide so milan ako se povredi ibrahimovic? :tv:

--- надополнето ---

i ne se glupirajte lazio ima mnooogu silen tim!

i djoker ne me zaebavaj zarate recisi i ne go igraat lazio ovaa sezona haha :D

ако се повреди ибра наебавме :nesum: Гледај да не се повреди :)

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=40174
Браида се вратил од Бразил со добри вести.Зборел со официјалните лица на Сантос за Гансо кој добро се опоравува од повредата за трансфер во Лето. Малиот би бил замена за Роналдињо кој е многу веројатно да си оди на крај на сезона,вечер пак ќе биде на клупа,мислам дека е јасна политиката на клубот.

Океј дечки океј, на ваша страна сум не напаѓајте ме одма:)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom