Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
30u3klu.jpg

Oops! This link appears to be broken.
Ај кај тој што отвора нека копира и нека постира овде или барем да објасни што се крие зад линков оти мене не ми го отвора :/
или хакната е страната?

Oops! This link appears to be broken.
Ај кај тој што отвора нека копира и нека постира овде или барем да објасни што се крие зад линков оти мене не ми го отвора :/
или хакната е страната?

- Проблеми, утре ке се врати странава во сила ....

--- надополнето ---

^ beneamata
- Не замарај тука ..... Оди во својот ФанКлуб ШИНТЕР :drk:

http://www.acmilan-mk.com/ :smir:

--- надополнето ---

Нешто инетресно за во Јуни
- "Брилијантниот млад репрезентативец на Холандија и десниот бек на Ајакс Грегори Ван Дер Вил, би можел во блиска иднина да го носи дресот на Милан." ова го има изјавено спортскиот директор на Милан Ариедо Браида.
А за зимово е поизвесно купување на напајач !

--- надополнето ---

- Неофицијално: "Il Milan pensa a Gameiro per il dopo Inzaghi" :smir:

- Што е смешно бе .....

Да не беше смешно, ќе беше трагично, какви неписмењаци го администрираат сајтот, без навреда. Различни фонтови, печатни грешки, пишување на дијалект и немање основно познавање на Joomla гледано од технички аспект.

Искрено сајтот на комшииве е каде-каде подобар.

Да,ама нивниот го води јосоно мислам а нашиот го водат луѓе што си пишуваат на дијалект,тоест како им дојде.

Трај, јас еднаш им пишав на Фејсбук пејџот, она стварно ептен смешна статија, гугл транслејт копи-пејст. И фино културно им пишав за грешката резил ме направија ! Патетики !

Трај, јас еднаш им пишав на Фејсбук пејџот, она стварно ептен смешна статија, гугл транслејт копи-пејст. И фино културно им пишав за грешката резил ме направија ! Патетики !
ti pa so ocekuvas od lugje so potprosecna intelegencija :nenene:
poveketo od adminite se deca od 14 do 16 godini
glavniot admin e troska nevidena totalno glup covek i tn :tapp:

Ако ни е така ни треба од кога функционираме на кајгана... колку пати бил спомнат муабетот за собиранка и сите ќутат епа јбг никој нејќе појше да мрдне од што мрда со маусот за да стисне на кајгана....

--- надополнето ---

- Што е смешно бе .....

Ти! :baeh:

Ако ни е така ни треба од кога функционираме на кајгана... колку пати бил спомнат муабетот за собиранка и сите ќутат епа јбг никој нејќе појше да мрдне од што мрда со маусот за да стисне на кајгана....
--- надополнето ---
Ти! :baeh:

хехехе ..... во прави си :smir:

Да,ама нивниот го води јосоно мислам а нашиот го водат луѓе што си пишуваат на дијалект,тоест како им дојде.

Имаат и регистрирано домејн, платен темплејт, се изненадив, ама писмени луѓе стојат позади него.

Ја не се ни обидувам. Добра е идејата на Димче треба да се подразмисли, треба иницијатива.http://forum.kajgana.com/member.php?9937-Дим4е

Зашто беее? :(

Иначе овој Extream, мора да е некој што објавува таму вести, иначе нема шанси вака да ве напнува со оф и он :)...
Хакната, да не не замара Extream со постови од нивната страна... xD

а и oнака не беше нешто нај... лош дизајн ептен... постовите, штознам како да кажем... кој стигне, како стигне пишува, се на се тапа страна, мора да си ја средат... нека видат онаа на Интер каква е само...

Што се случува со распоредот на утакмиците?
Гледам Бари е закажана за на 9ти, а на 8ми играме со Ајакс... Сигурно купот ќе е одложен за нахнадно.

Што се случува со распоредот на утакмиците?
Гледам Бари е закажана за на 9ти, а на 8ми играме со Ајакс... Сигурно купот ќе е одложен за нахнадно.

Таа од купот гарант ќе се игра на друг датум зошто колку што знам јас неможе за 2 дена да се играат 2 утакмици.

Следен меч после утрешниот со Бреша е на осми со Ајакс во ЛШ, потоа со Болоња следниот викенд на 12.12 во Сериа А и за крај на оваа календарска година со Рома на 19.12 во Сериа А. Веројатно со Бари во купот ќе го преместат на 15.12 во среда помеѓу оние натпревари со Болоња и Рома, не ми се верува дека ќе се игра повеќе оваа година, тоа се сите натпревари за овој месец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom