Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ги хакнав бе се нанервирав вчера
Hacked By HACKER LIBYA & O N E
Јас сум овој ONE![]()
Oops! This link appears to be broken.
Ај кај тој што отвора нека копира и нека постира овде или барем да објасни што се крие зад линков оти мене не ми го отвора :/
или хакната е страната?
- Што е смешно бе .....
ti pa so ocekuvas od lugje so potprosecna intelegencija :nenene:Трај, јас еднаш им пишав на Фејсбук пејџот, она стварно ептен смешна статија, гугл транслејт копи-пејст. И фино културно им пишав за грешката резил ме направија ! Патетики !
- Што е смешно бе .....
Ако ни е така ни треба од кога функционираме на кајгана... колку пати бил спомнат муабетот за собиранка и сите ќутат епа јбг никој нејќе појше да мрдне од што мрда со маусот за да стисне на кајгана....
--- надополнето ---
Ти! :baeh:
Да,ама нивниот го води јосоно мислам а нашиот го водат луѓе што си пишуваат на дијалект,тоест како им дојде.
Трај, јас еднаш им пишав на Фејсбук пејџот, она стварно ептен смешна статија, гугл транслејт копи-пејст. И фино културно им пишав за грешката резил ме направија ! Патетики !
Хакната, да не не замара Extream со постови од нивната страна... xDЗашто беее?
Иначе овој Extream, мора да е некој што објавува таму вести, иначе нема шанси вака да ве напнува со оф и он...
Што се случува со распоредот на утакмиците?
Гледам Бари е закажана за на 9ти, а на 8ми играме со Ајакс... Сигурно купот ќе е одложен за нахнадно.