Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Сега вака на неколку часа пред поќетокот се збори дека може и да се игра само со ибра како напаѓач а роналдињо и сидорф како полушпицови.
Од кај нив најверојатно одбраната ќе им биде кордоба-луцио-матераци-киву така да мислам дека само покрај киву ќе може да се помине почесто,зашто луцио и матераци ништо чудно да го изедат нослето наше најомилено:pipi:
Сепак очекувам победа зашто они се во лоша форма и имаат тренер кој има чудни одлуки.
Forza Rafa

Aко игра матераци, добиваме најмалку 1 пенал

Мене повеќе ми се допаѓа формацијата со Робињо и Ибрахимовиќ во напад, плус Сидорф во средината.

Друштво дерби е , не мора да значи ништо у каква форма е екипата.
Може еден момент на инспирација да го реши дербито...
Не заборавајте дека како и лошо да играле тие , имаме само 3 бода повеќе од Гомната....
А демек фаворити сме .....
Не играат добро ако споредуваме како лани играа. Ама лани им се составија коцките како никогаш уназад 40 години....

Они и со ѓубре играчи во екипа знаеле да не победуваат.

Епа чим можеле да не победуваат со потапа екипа од сега сметам дека и на нас малце треба да ни се насмевне среќата,од проста причина што мислам дека ако сега не ги тепаме незнам кога.Без Камбијасо бајаги губат на дефанзива,за Маикон да не зборам колку сака нека не е во форма си има човекот име и сите знаеме дека покрај него тешко се поминува.Од наша страна мислам дека имаме појак тим од тој лани,и тоа бајаги и се надевам дека ибра ќе даде гол чисто да видам реакција.За очекувања и со нерешено сум задоволен зашто сме пред нив.

Да се договориме како ќе прославиме гол на Ибра ? :icon_lol:

за Маикон да не зборам колку сака нека не е во форма си има човекот име и сите знаеме дека покрај него тешко се поминува.Од наша страна мислам дека имаме појак тим од тој лани,и тоа бајаги и се надевам дека ибра ќе даде гол чисто да видам реакција.За очекувања и со нерешено сум задоволен зашто сме пред нив.
Maikon ne igra ;) .

INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o, Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

АЈДЕ СО СРЕЌА !

INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu;
Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o,
Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva,
Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Пирло го нема оуу, јеее :)

незнам шо кур фламини ќе лута на терен...се надевам ќе ме убеди во спротивното...ама со 3ца деструктивци на средина и еден поофанзивен...
Ако изгубиме Алегри ќе биде најкрив.

Без Пирло и Роналдињо незнам колку креативност ќе има, Сидорф ќе има доста тешка работа!

Како и да е FOOOOOOOOORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Да се договориме како ќе прославиме гол на Ибра ? :icon_lol:

Ќе му броиме шутеви во гол и голови :icon_lol:

Формацијава е очекувана. Ако има потреба во второ влагаат Роналдинњо и Пирло

знам дека не игра Маикон целта ми беше да кажам дека се без најдобрите играчи :pipi:

незнам шо кур фламини ќе лута на терен...се надевам ќе ме убеди во спротивното...ама со 3ца деструктивци на средина и еден поофанзивен...
Ако изгубиме Алегри ќе биде најкрив.

генерално добар состав но мислам дека во средината треба да излезиме со Гатузо,Боатенг и Амбро со тоа што ке имаме 2 деструктивци а боатенг ке помага и во напад и во одбрана но тоа е...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom