Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Се збори и за враќање на Палоши,може да му се даде шанса на него!

п.с давајте АВАТАРИ ОД ИНЗАГИ,дај цел фан клуб да стаиме по некој аватар од него!!

ОЗДРАВИ ПОБРГУ ЛЕГЕНДО!

Се збори и за враќање на Палоши,може да му се даде шанса на него!

п.с давајте АВАТАРИ ОД ИНЗАГИ,дај цел фан клуб да стаиме по некој аватар од него!!

ОЗДРАВИ ПОБРГУ ЛЕГЕНДО!
Добро би било Ибра голот што ке го даде со Шинтер да му го посвети на Пипо ,со маица со негова слика под дресот...:vozbud:

Unfortunately, the last Championship round left us with some bad news, Inzaghi's injury. He said that he wouldn't give up and would come back on the pitch. Knowing him, I have no doubts, that's exactly what's going to happen. Good luck, Pippo!

Alessandro

Вака Дел Пиеро му се обрати на Инзаги и му посака брзо враќање на терените линк :smir:

абе и овој пато у курац. Шо нозе ќе имаше ебати мочкото.

inzaghi_by_andreasfa-d3297ub.png
pipon.jpg
inzaghi_and_mourinho_by_andreasfa-d3297v6.png
philippobyjoker777666.jpg
pippobythaxxasis.jpg
superpippoiconbyilcaesa.jpg
maldiniinzaghiavatarbyg.jpg

Еве можеби ќе ви се допадне некој од аватариве. :)

Колку што ми беше жал за Бекам сега дупло повеќе ми е за Пипо, уште не ми се верува како можеше да се повреди на скоро бизарен начин. Ама знам дека ова не е последното од него!

Во недела ако не игра Пирло обавезно Роналдињо пред Сидорф да има некаква креативност, сите знаеме дека бразилецот може да реши натпревар со еден потег а ќе ни биде потребно во овој тесен меч, задно со Ибра и Робињо е добитната комбинација! Само Господ да му помогне на Абате да се справи со Ето и се ќе биде како што треба. Сега ако не ги победиме незнам кога.

На Интер ке им го дупнеме гзот.ке незнаат што се десило.Вака се осеќав последниот пат кога беше Милан првак во Италија.Истото чувство го имам и сега.ПРВАЦИ КЕ БИДЕМЕ!!!!!

inzaghi_by_andreasfa-d3297ub.png
pipon.jpg
inzaghi_and_mourinho_by_andreasfa-d3297v6.png
philippobyjoker777666.jpg
pippobythaxxasis.jpg
superpippoiconbyilcaesa.jpg
maldiniinzaghiavatarbyg.jpg

Еве можеби ќе ви се допадне некој од аватариве. :)

Колку што ми беше жал за Бекам сега дупло повеќе ми е за Пипо, уште не ми се верува како можеше да се повреди на скоро бизарен начин. Ама знам дека ова не е последното од него!

Во недела ако не игра Пирло обавезно Роналдињо пред Сидорф да има некаква креативност, сите знаеме дека бразилецот може да реши натпревар со еден потег а ќе ни биде потребно во овој тесен меч, задно со Ибра и Робињо е добитната комбинација! Само Господ да му помогне на Абате да се справи со Ето и се ќе биде како што треба. Сега ако не ги победиме незнам кога.

ајде еве ви аватари

Роналдињо го имитира Ибра сака да фати едно копито и он :)

Unfortunately, the last Championship round left us with some bad news, Inzaghi's injury. He said that he wouldn't give up and would come back on the pitch. Knowing him, I have no doubts, that's exactly what's going to happen. Good luck, Pippo!

Alessandro

Вака Дел Пиеро му се обрати на Инзаги и му посака брзо враќање на терените линк :smir:

Легенди и едниот и другиот во секој поглед... А покрај проблемиве кои сега се отворија во нападот, мислам дека сепак треба да купиме лев бек, со надеж дека Пато ќе биде стварно фит за 6 недели. А, да и добра е идеава за аватари со Инзаги, заслужува човекот респект. ФОРЦА ПИПО

Срекен роденден Игнасио Абате да не речам АБОТ,се надевам дека ке не части УТРЕ(помина 00,09),со добро затварање на бушманот Ето,и добри продори Ала Кафу...

Официјална потврда на повредата на Инзаги?Цела година или може поранo :X

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom