Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро колку глуп треба да е Алегри да го стави у задњи 20 минути Гатузо како плејмејкер.
Не ми е јасно

Задоволен сум од играта на Милан ! .... Немавме среќа, таа е. Еден лош ден :)
- Две грешки два гола .....

Статистика:

63% Posjed lopte 37%
22 Napadi na gol 8
10 Šutevi na gol 6
12 Šutevi pored gola 2
23 Slobodni udarci 21
8 Korneri 1
4 Ofsajdi 4
18 Ubacivanja 17
4 Spasavanja vratara 7
4 Gol-auti 20
17 Prekršaji 19
2 Žuti kartoni 2

Задоволен сум од играта на Милан ! .... Немавме среќа, таа е. Еден лош ден :)
- Две грешки два гола .....

А од што поточно си задоволен ? Ај кажи ми може и мене ќе ми смениш мислење ...

А од што поточно си задоволен ? Ај кажи ми може и мене ќе ми смениш мислење ...

Играта ни беше феноменална само слаба реализација имавне !

АХ слепецон од помошен судија да не го дигнеше ‘‘офсајдот‘‘ за Пато во прво полувреме !

И мене не ми е јасно од што се луѓево задоволни - која јадна игра тоа се јалово беше.
Се идеше често по страничниве позиции во напад кај беа Пато и Робињо, и наместо да се остават да изиграат 1 на 1 , обавезно Антонини и Бонера (Абате) идеа позади нив и носеа човек.

Играта ни беше феноменална само слаба реализација имавне !

Е што е де тоа што било толку феноменално ? : ))) .... Тоа ме интересира што јас неможам да го видам : (

Денеска дефинитивно немавте среќа, мислам дека најреален резултат ќе беше 4-0 ама што е тука е.:)

Е што е де тоа што било толку феноменално ? : ))) .... Тоа ме интересира што јас неможам да го видам : (

Течни акции,прецизни пасови,одлични пробиви по страничните позиции но лоша реализација што се однесува до нападот !
Одбраната катастрофа си бара реконструкција на бековските позиции!

--- надополнето ---

Денеска дефинитивно немавте среќа, мислам дека најреален резултат ќе беше 4-0 ама што е тука е.:)

Тоа е битни се головите а не шансите.

Ви текнува на дечкото што не му чинеа забите за да игра во Милан ?
Како само ни фали во екипава

1edefcc1d3eafec34ba49d04f102a761Aly-Cissokho.jpg

2eed6c46cf4c71cf6e3cd066b61fbb19LYON_CISSOKHO.jpg

Ок. можда не изиграле најсјајно . само ти кажи ми дали озбилно мислиш дека Јуве не надигра и заслужено победија?

Не е битно, битно против ваков навистина просечен Јуве фрламе бодови.

Катастрофа еј, ти ебем одбрана ти ебем... имаше господ што се повреди Бонера!
а Антонини мора компас да си земе...

немам зборој како изгубивмо =\

ич зар да се немало, ова го неам видено..

Течни акции,прецизни пасови,одлични пробиви по страничните позиции но лоша реализација што се однесува до нападот !
Одбраната катастрофа си бара реконструкција на бековските позиции!

Фала што ми наброја што треба да се состои една феноменална игра но Милан ова никогаш не го играл а не особено и утакмицава. Очигледно ти си задоволен што Боатенг беше изгубен на терен, скроз отсечен и воопшто не корисен. Е сеа сето тоа може влијае затоа што Антонини е толкав ужаш ( како што кажав предходно ) што се околу него исто така изгледа ужасно а Боатенг на жалост беше на таа лева страна исто така и Робињо кој воопшто не се снајде, цела игра на Милан беше некако на сила а шансите што беа се беа од некој центаршут значи воопшто немаше ситуација 1 на 1 освен тоа супер додавање на Ибра кон Пато скроз на почетокот.

Ок. можда не изиграле најсјајно . само ти кажи ми дали озбилно мислиш дека Јуве не надигра и заслужено победија?

Ма каква заслужена победа на Јувентус требаше како воз Милан да го прегази Јуве ( моментална состојба на двата тима ) .... Значи Јувентус го глеав скоро на секој натпревар и Красич им е човекот за одлука ( алфа и омега ), убеден бев дека натпреваров Јуве ќе игра со една нога помалку и комотно Милан ќе може да ја контролира секоја педа од теренот и ќе стигне до трите бода.

Но како и против Реал Мадрид стапи на сцената фантастичниот Алегри и ете што бидна ... Воопшто не кривам никого од играчите за овој пораз го кривам тој кловн што седи на клупата и носи скроз неодоговорни одлуки.

^епа така кажи .јас таман помислив Реал си го гледал :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom