Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Што сакаме, празен гол да промаши Ибра уште.
Играч за мали утакмици....

Може ли некој да ми даде страница да ги гледам Милан против Јуве освен зулу.мк
Фала ного :*

Hahahaha ve citam moze 2meseci po red, ali nejkev da komentiram... Mudro si molcev :kesa: Dobro ve najdov. Ima vreme za presvrt

АБЕ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ НЕКОЈА ОНЛАЈН СТРАНА ДЕКА ШО КЕ МОЖЕ ДА ГИ ГЛЕДАМ ??????

Знаете што ми е мило? Што Берлускони го гледа ова во живо,нека види дека немаме бекови. Антонини не е човек па камо ли бек.

Браво Алегри го извади Боатенг ... Алал ти вера колку знаеш што треба да напраиш .... Па мајку му уште пред 25 минути требаше да го извадиш кучево изгубено на терен !!!!

Годинава само ради кловнов Алегри што е на клупа Милан ќе остане без трофеј крајно сум убеден.

--- надополнето ---

Знаете што ми е мило? Што Берлускони го гледа ова во живо,нека види дека немаме бекови. Антонини не е човек па камо ли бек.

Глеам Јувентус има страшни бекови ... Тотално е немоќен и надмудрен Милан во дуелов против Јувентус ;)

Браво Алегри го извади Боатенг ... Алал ти вера колку знаеш што треба да напраиш .... Па мајку му уште пред 25 минути требаше да го извадиш кучево изгубено на терен !!!!

Годинава само ради кловнов Алегри што е на клупа Милан ќе остане без трофеј крајно сум убеден.

--- надополнето ---

Глеам Јувентус има страшни бекови ... Тотално е немоќен и надмудрен Милан во дуелов против Јувентус ;)

Не гледај за Јувентус, шо сакат нека прат тие гледај за Милан дали има бекови или нешто полошо од изгубени германци

Не гледај за Јувентус, шо сакат нека прат тие гледај за Милан дали има бекови или нешто полошо од изгубени германци

Ај не ми мудрувај многу многу ... Молим ти се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom