Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Сега вака од ретроспектива кога ќе ми текне со какви играчи не поврзуваа,Ледесма,Лазари,Хлеб.......страшно Робињо за нив е,па...Робињо! хах

Инаку прееска читав статија уште сме биле заинтересирани за Поли,може овој да се земе има надеж во него,и еден бек на Зима и топ сме.

Не знам што толку има Галиани против Бенитез?
Тамам си помислив ќе успее и првенство да освои, Милан се појача и направи шампионски тим!
Ако биде Милан шампион, Галијани ќе треба да го носи Бенитез на душа :)

Среќен роденден Патооооооооооо!
Многу успех во кариерата,многу голови и да станеш капитен еден ден!!
article-1191778-0528C075000005DC-209_468x286.jpg

Среќен и од мене!!!!Се најубаво па сезонава конечно прв стрелец :)

Среќен роденден Паткааааа !!!!

пс: Ама дали му е среќен ?

Пато изоставен од А листата за Лигата на Шампионите
- Напаѓачи: Инзаги, Ибрахимовиќ, Робињо, Роналдињо. ....

( Вистина е ова или се заебавааат ? )

Ставен е во Б-листата,исто ти е тоа,пак ке игра,не се плашете одма.

Среќен роденден Паткааааа !!!!

пс: Ама дали му е среќен ?

Пато изоставен од А листата за Лигата на Шампионите
- Напаѓачи: Инзаги, Ибрахимовиќ, Робињо, Роналдињо. ....

( Вистина е ова или се заебавааат ? )

Еј ај на онаквиево со Спорт Денес... ти кажав неколку пати да не ги постираш пошто се повеќе од дебилни се надевам дека не си ко нив и ќе ме послушаш а и се појавуваш на темава и постираш вест која ја имаш точно напишана пред 1-2 страници...
Колку да несака да ти рече човек ти продолжуваш со глупостиве наречени спорт денес.... како сакаш пртолкувај го ова ама за твое добро го напишав постов!!
И више кога читаш нешто не читај само наслов!

Момци да ве прашам, да не знае некој кога играме со Интер и колку пари беа тие организираниве превози од тука да идеш да ја гледаш на Сан Сиро? :)

Поголем грабеж од овај јас немам во животот видено. Е во ваков сплет на околности треба чоек како Галијани. Ко шо гледам само за Робињо се даде кеш и нешто ситно за другите.

Само да ве предупредам дека воопшто не е смената трансфер политиката на Милан, едноставно среќен сплет на околности имаше т.е. добри играчи шо ни дома не ги сакат прибравме.

Среќен роденден на Пато да ги полни шиттерашите исто како што Шева ги полнеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom