Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Шо е ова бе денес на алфа слушам Ибра кај вас ќе идел???
сериозно ова или идиотска шпекулација?

ja znaes pesnata ,,ko bi reko cuda da se dese, pa ibraaaaa vo Milan da se strese...

Претпоставував дека е невозможна мисија па наминав да прашам за подетални информации......а и финансиската состојба на клубот не ми налага на такво нешто со оглед каков е Берлускони кој не се расфрла со пари...вас ви треба првин бекови а за напад имате и тоа доволно!

БЕрлускони обеќа една звезда ќе видимо !

Кој гледаше Најслаба алка со Живкица?
На една ја прашаа - за која репрезентација игра Ето?
И таа одговори - за Милан.

Дури и репрезентација за некого сме :pos2:

Денеска Вашингтон вс Милан,не знам во колку сатот пишува само дека е по полноќ.Ви играат сите играчи или да чекаме да се деси она што се деси со Јуве..?

http://www.goal.com/en/news/10/ital...r-milan-gianluigi-buffon-in-return-for-marco-
ја би се сложил на вакво нешто
и нормално да дојде добар напаѓач
Глупости се бе ова =\
Денеска Вашингтон вс Милан,не знам во колку сатот пишува само дека е по полноќ.Ви играат сите играчи или да чекаме да се деси она што се деси со Јуве..?
DC UNITED (4-4-2):
Perkins; Graye, Talley, Pena, Wallace; Cristman, Simms, Morsink, Castillo; Moreno, Allsopp.

MILAN (4-4-2):
Abbiati; Abate, Nesta, Terzi, Antonini; Brocchi, Flamini, Seedorf, Jankulovski; Pato, Ronaldinho.

20 мил е Милане,Милане до кое дереџе стигна. :wink:

Ако не се инвестира минимум 50 м ова лето ништо од Милан ...

20 милиони како бе цц нека го продадат Милан вие клошари само пари гледаат да зимаат кретени тешки..

Шо бидна со тоа Газпром ќе земел 30% ќе даел 180 милиони, уште 30% кај син му на Гадафи ?
Шпекулации или има нешто у мубатите???

20м за првиот тим, 10м за младинскиот сектор

Искрено мене ме радува фактот што Милан воопшто има буџет, во еден момент дури и се посомневав дали овој тим располага со парични средства или ќе купуваат играчи со завршени договори :icon_lol:

Играат во 4 часот после полноќ.
Ако некој случајно има линк вечер, нека постира да ѕирниме што е како е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom