Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
kakov mirko be ....koj e toj napagac...samo dzeko e spas za milan nikoj drug se nadevam deka ke ne izraduvaat i ke go zemat...a sto se odnesuva do igrata protiv bolonja mislam deka ni fali malku sreka nisto poveke ...pozz FORCA MILAN !!!!:drk::drk::drk::drk:

AЛо пријателе дан ти треба диоптер тебе ?

Мирко растура сезонава, главен играч е на Рома која е пред нас на табела, чукни си ја црпката.

Ме потековто со тој Џеко и ја сакам да дојде ама дечкото изиграл една добра сезона у Германска лига ебате не га дупи и ти.

У моментов за мене Мирко би бил далеку подобра опција од Џеко, зборим метафорички пошто мие несмо заинтересирани за Вучиниќ, дечкото е проверена работа. Со Пирло , Роналдињо, и Пато би се утепал од голои давање

Добар е Вучинич ама на Милан повеќе му одговара Џеко.И Џеко не изиграл една добра сезона па што е добар...да се разбереме,главен е во нападот на Волфсбург и има глава убица!Како што Бориело наш ја нема.. :smir:
Само да дојде у Милан па ќе видите кој е најдобриот трансфер после Пато :vozbud:

Лееее формацијава мераци. По мој избор. :vozbud:

Дида
Абате, Неста, Силва, Антонини
Амброзини
Бекам, Пирло, Роналдињо
Пато, Џеко.
-4-1-3-2

А Манчини на која позиција игра ? На местото на Роналдињо или

Лееее формацијава мераци. По мој избор. :vozbud:

Дида
Абате, Неста, Силва, Антонини
Амброзини
Бекам, Пирло, Роналдињо
Пато, Џеко.
-4-1-3-2

А Манчини на која позиција игра ? На местото на Роналдињо или

Бекам се враќа на лето у Америка, така да оваа формација ти е немогуќа, тука Фламини да се бапне

оноа гомцето Пасторе сакал за Барселона да игра, а Фестер му се мисли да го носи кај нас, замена за Кака' :kesa:

Кој е тој бе, ја прв пут слушам за чуеков :toe:

http://soccernet.espn.go.com/players/gamelog?id=102829&cc=5739

Citta+di+Palermo+v+Parma+FC+Serie+oO4QArfwyaBl.jpg

Го викаат новиот Рикелме. :toe:

Од тие новите Кака, Роналдо, Меси ништо не бидува...

Го имавмо мие и новиот Зидан:pos2:

Новиот овој новиот оној, ќе му напраат притисок на детето и ќе го изеде стапот :toe:
Пази, новиот Зидан, новиот Кафу, новиот Стам (х2)...

оноа гомцето Пасторе сакал за Барселона да игра, а Фестер му се мисли да го носи кај нас, замена за Кака' :kesa:

Уф Пасторе ни најмалце не наликува на потезите на Рикелме туку ептен наликува на Кака... Значи дечкото е муња стварно игра добро го гледав малце со Палермо и секоја утакмица со тоа косичето си викам што бара кака у Палермо бе :)! Верујте има иднина во дечкото!

@ Надоврзување на муабетот за Мирко :) Значи Марлеј одма ме убива мислата што ако ти текнува лани кога бевме поврзувани Мексес нашите искочија со изјава дека имаат добри односи со Сенси и нејќат да ги расипат, всушност така функционира и цела Сериа А. Играчот е феноменален и исти калибар е на Торес сакате земете ја во предвид конструкцијата на играчот сакате земете ја во предвид завршницата!

-Кога би ги споредувал Џеко и Вучиничне би знаел што да одлучам Дали корпулентен напаќач со одлична завршница, или подвижен играч кој на секоја утакмица би давал 100% за тимот а и башка може да помогне и на други позиции во тимот ! Се работи за 2ца со различни предности и неможете да судите од одма само Џеко и никој друг.........

Галиани пред некое време кажа дека закасниле за него кога Палермо ги прибрал од Аргентина, биле заинтересирани ама закасниле, во Палермо е тазе дојден, а ако продолжи вака ќе има начукана цена што ние сигурно нема да им ја платиме, така да не си трошете време за џабе.. :)
Адија или Новиот Циган како што е познат овде :), денес добил работна дозвола и е достапен за утакмици...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom