OK, сите сакаме победа. Но ке видеме мене ме плаши фактот оти имаме 2-пораза по ред и тоа од Интер да не им паднал мотивацијата за игра оти вејке со 9-ка ни избегаа копуците.![]()
Хаха Ливорно ке ги тепаат и без мотивација:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OK, сите сакаме победа. Но ке видеме мене ме плаши фактот оти имаме 2-пораза по ред и тоа од Интер да не им паднал мотивацијата за игра оти вејке со 9-ка ни избегаа копуците.![]()

Ај кој има пасош и услови нека иде...знам на сите ни е желба
Програма на патувањето:Некој од најпознатите брендови како Gucci, Prada, Versace, Missoni, Dolce & Gabbana, Armani, Valentino, Trussardi, Luxottica and Moschino......
14 Февруари /недела/
Состанок на групата на договореното место во 10.00 часот. Тргнување во 10.30 часот. Патувањето до Милано трае приближно 24 часа со попатни паузи за одмор и царински формалности.
15 Февруари /понеделник/
Пристигнување во Милано во претпладневните часови. Сместување во хотел. Факултативно, полудневен разглед на Милано со локален туристички водич- Миланската Скала, Катедралата Дуомо, Галерија Виториа Евангелие...Слободно време. Ноќевање
.
16 Февруари /вторник/
Појадок. Факулкативно, посета на шопинг центарот Serravalle Designer Outlet во околина на Милано. Враќање во Милано. Почеток на натпреварот AC Milan vs. Manchester United во 20.45 часот. По завршувањето, слободно време. Ноќевање.
17 Февруари /среда/
Појадок. Одјавување од хотел. Состанок на групата во 13.00ч пред хотелот. Тргнување за Скопје во 13.30ч. Патувањето се одвива со попатни паузи за одмор и царински формалности.
18 Февруари /четврток/
Пристигнување во Скопје во попладневните часови.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 18.500,00 денари
ЦЕНАТАВКЛУЧУВА:
-Автобуски превоз Скопје-Милано-Скопје
-сместување во хотел 4*на база 2 Н/П (ноќевање со појадок)
- организација и придружник на патувањето
- 1 Влезница за натпреварот AC Milan vs. Manchester United (3° ring)
ЦЕНАТАНЕВКЛУЧУВА:
- Патничко осигурување ( 300 ден )
- Посета на Serravalle Designer Outlet ( 15 еур )
-полудневен разглед на Милано со туристички водич ( 7еур)
- влезници за културно историски знеменитости
ВАЖНИ НАПОМЕНИ:
- краен рок за пријавување 05.02.2010
- За реализација на аранжманот, потребен е минимум од 40 патници
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на ТА ПАПИЛОН
Два натпревари не два дена...добро е што ке биде фит за ман утд..него ке миа пренос милан-ливорно?Пато ке отсуствувал уште 2 дена и се враќа на Сан саиро против Манутд!!!!!! xP
http://sportdenes.com/201001301738/fudbal/italija/milan-bez-pato-uste-dva-natprevari.html
Da demek ke treba da drkame na negovite retardirani sutevi od 20m,so dida zaboravi deka ima race i deka e golman i deka treba da ja fati taa topka ......Sega samo Pandev i nikoj drug ama toa e realnosta ....pozz FORCA MILAN !!!!!!!!!Moра да се издржи месецов со набијан распоред е ама може да се профира на крајот... А дека ќе има пренос нема на Телма, се знај отсега само Пандев![]()

Ма кој го е*е бе прокелавено копиле,навива за Милан ама игра за шиттер,сега ќе се врати ушлето нема од клупа да мрдне,Дида што е месечар е башка. :tv:Moра да се издржи месецов со набијан распоред е ама може да се профира на крајот... А дека ќе има пренос нема на Телма, се знај отсега само Пандев![]()
ајдеееее нека се враќа веќе го чекаме како топла вода...Пато ке отсуствувал уште 2 дена и се враќа на Сан саиро против Манутд!!!!!! xP
http://sportdenes.com/201001301738/fudbal/italija/milan-bez-pato-uste-dva-natprevari.html
Il Corriere Dello Sport claims that Leonardo's current Rossoneri squad will be revolutionised and the Serbian is expected to be the first to come.

Еј ај не ми го потите овде за Пандев, ајде иш, ме заболе 12-то влакно на левото маде за него.
Него овие од гол.ком секој ден ме смеат
http://goal.com/en/news/11/transfer...an-summer-move-for-manchester-united-defender
:pos2:
Ај веста што е научна фантастика је, него делот кој ме убоде у очи е ова
Да видим да не веруем![]()

.....и Козмин Контра!! 
Udinese vi e sigurna?![]()