Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
:toe:а што е финтава со интерашиве ги умреа овие од јуве на нивниот фан клуб.. песни запаличу пола града, слики со ајвари ово оно хахаха...ние не се силиме толку тие...само не знам што се радуваат ко за 2 недели ке се најдат во исто расположение како денешниве
Ова го велевте и за второто коло пред поразот од 0-4 ако не се лажам:raz:

Juventus+FC+v+AC+Milan+Serie+A+XGDUMyGUXK-l.jpg

Juventus+FC+v+AC+Milan+Serie+A+nk3R0tRj3k3l.jpg

Честитки

Гледате ли дека Милан без Сидорф е подобар. Пред некоја недела ме напрајвте будала кога реков дека г'злестиот под итно треба да се фрли. Последниве 2 утакмици го докажаа тоа што го реков тогаш.
Не го сфаќајте ова како провокација или нешто слично...

Гледате ли дека Милан без Сидорф е подобар. Пред некоја недела ме напрајвте будала кога реков дека г'злестиот под итно треба да се фрли. Последниве 2 утакмици го докажаа тоа што го реков тогаш.
Не го сфаќајте ова како провокација или нешто слично...

Види сега не може да се види дали е подобар или не од проста причина што ако гледаме вака и без пато сме појаки :helou:

Види сега не може да се види дали е подобар или не од проста причина што ако гледаме вака и без пато сме појаки :helou:

Никој не го спомна Пато.. цело време беше ко демек Сидорф давал добри топки,стварал шанси, добри шутеви упатувал - тоа ми беше филмот. Нема везе, оставам да уживаме во слатката победа. Forza Milan. поздрав!

Честито 3 бода утре поопширно ќе пишам уште сум под импресии,изигравме страшно добро ! Ги откажавме од фудбалот почнаа стадионот да си го горат за греота.

поздрав

Честито победа :smir: Страв ме обзема кога помислувам дела влевате во форма :vozbud:

Браво браво!

Јаки многу!:)

Не ми се пишува од што сум среќен хаха

Milan tu sei tuta la mia vitta!

Бев многу возбуден пред дербиво ама кога видов дека не играме со некој силен тим сфатив дека ќе победиме како со некои екипи од долниот дел на табелата,незнам зошто беше поголем коефициентот за Милан кога играше со ...Сиена беше или Јуве?Некои со црно-бели дресови беа :tv:

Честитки за победата .. немавте некоја игра но заслужено победивте :kesa:

Сеа и владава наша треба да испадне коректна и да им прати зимска опрема,апарати за гасење пожар и сирење ауу каков ајвар направија хаха
Задоволен сум од утакмицата...покажавме вистински шампионски стил

Мооооогууууууууууу сме јааааааааки!

Мора да признаеме дека прво полувреме не бевме на нивото на кое што треба, ама затоа пак второто блескавме, не им дадовме ни полу-шанса да створат. Сите дадоа максимум и она што е најбитно одлично се надополнуваат, ако еден не игра баш како што треба друг ја превзема одговорноста.

Уште да имавме малку подобри бекови се ќе беше совршено, но и вака греота е да се жалиме. Како што тргнале работиве Абате ќе ја изигра цела сезона на десен бек, да се прилагоди и од наредната сезона да растура. Ни фали уште еден технички подобро спремен играч од средина, не дека не ги бива капитенот, Гатусо, Пирло, Сидорф, туку дека сите се преку 30, па би било добро да земат некој талентиран млад играч кој ќе има многу од кој да научи.

Единствена лоша работа од победава е тоа што шансите Ферара да биде сменет се зголемија.:pos2:

Ајде којзнае по кој пат честитам во друг фан клуб победа против мојот тим сезонава... Со среќа понатаму со Интер!:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom